Deletedmom277 Hohomoromu Niye tartışalım istişare ediyoruz burda. Bana göre Ahmet Mehmet modern isim , bazılarına göre modern olmayan isim. Bunlar göreceli herkeste fikrini paylaşıyor ☺️
MirzaHamza02can Deletedmom277 kesinlikle katılıyorum size.iki oglum var biri Ahmet Mirza öbürü Yusuf Hamza gayet de severek ve isteyerek koyduk💙💙
Nesemin16 Deletedmom277 'modern' yada farklı olacağım diye saçma sapan isimler koyanlar var. Ahmet Mehmet Ali'nin kıymetini bilmeyen malesef
Caninanasi Srfnr1 geç... Dilaramiracyusuf geç... Nursnl geç Sadiyealp batın ne ya :)) karın demek, mide demek :)) Lala9358 çok beğeniyorum bu ismi... MirzaHamza02can bunlar şey ismi... Muhafazakar elit zümre:)) ZeydinAnnesi7 neden ki? 9mevsim 9mevsim taşlasınlar çocuğu :)) Alazcns geç... Deletedmom277 sadık ne ya :)) sizin çocuğunuz olmak istemezdim :))
Deletedmom277 MirzaHamza02can Çok güzel anlamlı isimleri. İsimleri gibi ömürleri olsun. Kızımın da adı Ayşe ben seviyorum bu tarz eskimeyen isimleri ☺️
Deletedmom277 Nesemin16 Bana göre eskiden beri konulan isimler daha popüler ve daha modern. Eminim ileri dönemde eskiye dönecekler isim konusunda☺️
Sadiyealp Srht peki Allahın isimlerinden oldugunu duymadın galiba cnm direk karın aklina gelmesin ☺😉ayrıca oğlumun ismi batın alp😍
Nekwam Benim de merak ettiğim bir şey var modern isimler neden hep manasız? Sırf değişik bir isim olsun diye neden çocuklarımıza manasız adlar takalım ki?!