Binnur_cam anneliği yapamadığından değil canım her bebek farklıdır senin bebeğin belki biraz daha zor onu bilemeyiz tabii sen kendi evladını daha iyi bilirsin ama bence hani bu zararlı şu zararlı kafasında gitme çok fazla tabii ki de zararlı olan şeyleri apaçık çok zararı olan şeylerden sakınıyoruz ama hani yürüteci günde 10 dakika koyarsan bence hiçbir sıkıntısı olmaz tabii yine senin tercihin canım daha fazla nasıl oyalayabilirim diye sorduğun için söylüyorum. söylediğin gibi her şeyi yapıyorsun ama yine de oyalanmıyor ağlıyor sık sık benim kızım 9 aylık bebek bisiklet sürebilir mi ben şu üç tekerlekli mini bisikletler var ya onlardan aldım 1 yaşına gelince evin içine sürsün diye hoppala aldım daha küçücük bebekti salıncaklar aldım ona sırf nasıl oyalayabilirim derdine düşüyorum resmen ama ayına göre de normal tabii ki de bu aylardaki bebekler gerçekten çok zor hiç oyalanmıyorlar ilk bebeğinse hele misal benim ilk bebeğim Bir kardeşi falan olsa onunla oynardı diye söylüyorum hep ama hep beni geriyor akşama kadar ben ve o tekiz yani biraz ona da hak verimiyo değilim inşallah geçecek bu günlerde sağlıklı olsunlar da 🥰