VII-Kleopatra
Binnur_cam bende oğlumla aynı şeyleri yaşıyorum şu an . 10 aylık ve nerdeyse 2 aydır anlattıginiz gibiyiz . Sinirlenmekte bunalmakta çok haklısınız fakat kendinizi regule etmeyi öğrenmelisiniz , stres toleransiniz düşük olabilir , stresle başa çıkma kolay öğrenilebilir, methotlari var. Yardım almakta bir sakınca görmeyin en basitinden nefes egzersizleri yapabilirsiniz . Şu an yasadiklarinizi bende dahil , sizin aylarınizda bebekelri olan herkes yakisyor gerçekten kolay değilmiş çocuk büyütmek ama malesefki siz kendinizi regule etmeyi ogrenmezseniz elinizde olmadan artacak bebeğinize olan tepkiniz ve aşama aşama artacağı için artık size bu tepkiler normal dahi gelemeye başlayabilir. Bilmeden çocuğa kalıcı izler bırakabilirsiniz . Gececek bu günler. Ebn mesela akşamları atarım kendimi dışarı bol bol yürüyüş , bana iyi gelen ne varsa yaparım ki ertesi güne yenilenmiş ve toleransim yükselmiş baslayabileyim . İnsansız robot değil , normal bunalimlarimiz kendimizi iyileştirmeyi öğrenelim öncelikle . 🌺