-Eraymoms- ARELEYLA00 Çorlu Vega hastanesi 980 tl ama polikligine göre değişiyo kadin doğum 1500 tl aşırı fazla
kader5607 Duygu_5864 merhabalar şu an Antalya’daym fakat ailem Uşak’ta orda doğum yapmayı dusnyrm oztan hastanesindd doktor öneriniz varmı.
Solmazz ikiyavruskaannesii bncede öyle gözüküyor bu şartlarda siz yaptırdınız mıç ne kadara yaptırdınız neler vardı içinde merak ettim de kusura bakmayın
ikiyavruskaannesii Solmazz Ben yaptirmadim oğlum doğarken ama arkadasim sadece bebeğine yaptırmış daha yeni doğum yaptı 6500 odemis
EfBiCo ARELEYLA00 maltepe VM medical en son 1000₺ idi. Allahtan sağlık sigortası varda başımız ağrımıyor.
Happymomnes yoncaburak Merhaba yeni mi yaptırdınız. Birde sadece çocuğa mı yaptırdınız anne ya da babanın üzerinden olması gerekiyor diye biliyorum
maygirl ARELEYLA00 795 ile 1000 arasinda cok bi fark yok bnce..1000 tl com masum bi ucret ozel hastane icin bnce..icinize orasi siniyorsa oraya dewam edersiniz..ben sikayetci oldgun sylere gore 3 farkli yere gdiyorum 2 si ozel biri egitim arastrma…biri ewime yakin diye gdiyorum 500 tl ucreti..digeri gercekten sikayetci oldgum sikayetlerim gecmedigi zaman gittigim kndi klinigi olan bi çocuk doktoru 2.000 tl ucreti..egitim arastrmayada rontgen tahlil vs lazm oldgu zamanlar onlari cektrmek icin gdiyorum sonucunu alip klinigi olan doktora gotryorum.
hillokutay ARELEYLA00 özel sağlık sigortası yaptırmanızı tavsiye ederim oğlumu rutin kontrollere Eskişehir acıbadem hastanesine götürüyorum her seferinde 1000 2000 lira vermek baya zorlayıcı oluyor
hillokutay senosss1 biz de yılbaşından çok az önce acıbadem sigorta yaptırdık ümit gurlife anadolu hastanesi acıbadem hepsinde geçerli 15 lira katkı payı veriyoruz sadece yanlış hatırlamıyorsam 10 muayene hakkımız 8000 liraydı tahliler görüntüleme tetkikleri dahil
senosss1 hillokutay bizim sigorta b plus için geçerliymiş yılbaşından önce ümittede geçiyordu şuan sadece anadolu geçiyormuş
AEgemm ARELEYLA00 antalya memorial indirimli 1702 tl ödedik geçen hafta ama bizim doktorumuz diğer doktorlara göre pahalı o hastanedeki diğer doktorları bilmiyorum
Hulya-ege ARELEYLA00 oğlum 5 buçuk aylık her ay gidiyoruz özel muaynaneye geçen aralık ayında muayene ücreti 650 ya da 750 verdik diye hatırlıyorum hemşire olduğum için normal muayene ücretinden 200 tl az alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam. Tabi özel sağlık sigortamızda var onu kullanınca özel Muaynane olduğu için %40 ya da %60 ını geri alıyoruz diye biliyorum. Tam rakamını bilmiyorum çünkü eşimin iş yerinden özel sağlık sigortalıyız. Ama öyle 10 muayene falan sınırı yok. Sadece dişi karşılamıyor o kadar
buluutt Samsun özel live hospital 1000 TL idi ama zam gelecekti. Kızımı her ay kontrollere götürüyorduk, kalça çıkığı şüphesi olduğu için de hemen hemen her ay röntgen çekiliyordu. Biz de özel sağlık sigortası yaptırdık kızım ve bana 11000 TL verdik.