Asyaveannesi04 ARELEYLA00 Özellerde 1000den aşağı muayane ücreti olmayan yok maalesef, bir gidiyorsun serum, kan tahlili muayene ücreti 2500lük oluyorsun. En iyisi özel sağlık sigortası
anniiiii ARELEYLA00 bağcılar mega medipol hayrettin temel muayeneleri 3 dakika bile sürmüyor ama en azından bilinçli alanında başarılı doktor özel sağlık sigortası var muayenesi 1000 tl
sezgitas Beylikdüzü Medicana muayene ücreti 1550 tl idi yılbaşından önce. Biz özel sağlık sigortasını yaptırdık ve 15 tl katkı payı ödeyip çıkıyoruz, şu an ne kadar bilmiyorum
smygl ARELEYLA00 tamamlayıcı yaptırabilirsiniz yardımcı olurum. Muayene ücreti yerine taksit Ödemiş olursunuz
baharma Antalya Memorial 1200 1300 gibi bir şey. Orada doğum yapmış olmama rağmen. Maalesef Memorial’in tamamlayıcı sağlık sigortası anlaşması yok.
Caaak baharma Memorial de bende doğum yaptım axa sigorta geçiyor oda tamamlayıcı değil tam olanını istiyor sormuştum ben doğumdan önce çünkü
pasamm001 baharma özel vitale hastanesi 700.tl bebek yetişkin için 850tl doğum yaptığım hastane takipli
Deletedmom_98 ARELEYLA00 Kayseri Hüma hastanesi 500 TL Sendika kartı ile 400 TL oluyor Tekden de aynı şekilde
sakinolpelincim ARELEYLA00 özel sağlık sigortası yaptırdım kurtuldum. Gidince de ne gerekiyorsa yapın diyorum tahlil vs bakıyorlar. Ama çok pahalanmis işyerleri yapıyor aileyi de kapsıyor yada ücret ekleyip onuda uygun fiyata dahil ediyorsun yoksa zor 20 binlerde teklif aldık en son.
2022anne ARELEYLA00 Tokat medical park da aralık ayı başında 1200 tl idi muayene Allahtan özel sağlık sigortası yaptırmıştık tahliller röntgen hepsine 15 tl ödeyip çıktık sigorta olmasaydı 2500 tlyi geçecekti
senosss1 ARELEYLA00 Eskişehir Özel Ümit hastanesi yılbaşından önce normal sigorta yaptırdık özel sigorta 15 TL verip çıkıyorduk ama yılbaşından sonra ümit hastanesi sağ olsun kendini B Plustan A Plus geçirmiş böyle olunca bizim sigorta da yandı sadece bir tane hastanede geçiyor %100 geçen gittiğimizde öğrendik %40 karşılıyormuş 250 TL verdik
hillokutay senosss1 biz de yılbaşından çok az önce acıbadem sigorta yaptırdık ümit gurlife anadolu hastanesi acıbadem hepsinde geçerli 15 lira katkı payı veriyoruz sadece yanlış hatırlamıyorsam 10 muayene hakkımız 8000 liraydı tahliler görüntüleme tetkikleri dahil
Matmazzel1 Tuba_engn Aydın’da Fulya Erdem hanimi şiddetle tavsiye ederim Aydın çocuk hastahanesin çok iyidir Serap hanım özellikle şehir değiştirdim bende asla onlar gibi doktor bulamıyorum 🥺
Solmazz ikiyavruskaannesii bncede öyle gözüküyor bu şartlarda siz yaptırdınız mıç ne kadara yaptırdınız neler vardı içinde merak ettim de kusura bakmayın
Themom_ ARELEYLA00 kolan şişli kendi doktorumuz 1250miş 1 bucuk ay önce götürmüştüm özel sağlık sigortası olduğu için bankoda duyduğum rakamı yazıyorum şimdi zam gelmişmidir bilemiyorum..