berfn ARELEYLA00 bugun elazig universite hastanesine getirdm kizimi 1500 tl odedm kendim yinr farkli bi doktors gtttm 2000 artk isi paraya dokmusler 🤷♀️
HasretHanim Tubatgn keşke bende üniversite hastanesine gidebilsem ama şehrin bi ucunda biz oturuyoruz üniversite diğer ucunda. 😮💨😮💨 Bursa
_tuuggcce_ ARELEYLA00 biz özel kliniğe gidiyoruz gebzede 950ydi muayene ücreti ama bu ay ne olur bilmiyorum, cumartesi öğreneceğim
pamugunannesiii ARELEYLA00 İstanbul Dr. Hüseyin tapik e gidiyoruz muayenesi 2000 di 6. Ay Kontrolüne daha gitmedik zam yaptıysa fiyatı henüz bilmiyorum.arada medicanaya gidiyoruz ama özel sağlık sigortamız olduğu için ücret ödemiyoruz
ruyadefne pamugunannesiii merhaba hala devam ediyo musunuz Hüseyin hocaya? Ücreti ne durumda acaba bir de memnun musunuz 🤍
sema1010 ARELEYLA00 Manisa grand medical hastanesine gidiyoruz yılbaşından önce 320tl ödüyorduk eşimin çalıştığı iş sebebi ile indirimli oluyordu yılbaşından sonra gitmedik cumartesi günü gidicez bakalım kaç olmuş fiyatlar
Cansel3_3 ARELEYLA00 3 gün önce çorlu Vega Hastanesi’ne gittim 900 TL verdik oğlum için en son 750 TL di