Ozkalrum ARELEYLA00 çorlu vatan fa burak beye diyoruz doğduğundan beri Özel sigortamız var, çok rahat tavsiye ederim
theblackvirgo ARELEYLA00 ayy aşırı yüksek fiyatlar bizde geçen sene 800 e kontrole gidiyorduk şuan olmuş bin lira özel de dogururum ama bu nedir ya fiyatlar
NareDefne Özel konak hastahanesi kadın doğum doktoruna gittim 2ay önce 1065tl verdim ve doktordan doktorada değişiyor
GunesSila Kahvedelisianne hangi doktor bende orada doğum yaptım mayısta ama Silivri’de oturduğumuz için götürmedik uzak diye burada doktora gidiyoruz 🥲
duygukty kpkpkp mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın Elchin hocaya gidiyorum ilgili bir doktor ve sorumluluğu tek anneye yüklemiyor babaya da sorumluluk veriyor eşimin bile dikkatini çekti ve her kontrolde bütün vücudunu kontrol ediyor
Caaak baharma Memorial de bende doğum yaptım axa sigorta geçiyor oda tamamlayıcı değil tam olanını istiyor sormuştum ben doğumdan önce çünkü
poyraz_momyy16 Ben geçen göz doktoruna götürdüm 4 aylık bebeğimin gözünde çapaklanma ve sulanma var diye 3500 Bursa dünya göz
caparjunior ARELEYLA00 Atakent acıbadem Ahmet bey doktorumuz muayenesi 1900₺. Öss var 450 civarı ödüyoruz muayenelerde