Gmzcbt21 Rwerdst kelle loru alayım o zaman çünkü ben limonla kestirecektim bilmiyordum. Teşekkürler 🥰❤️
Deletedmom_98 anayorgun__ Kız bacım ver tabi soğan sarımsak Hele şu mevsimde daya sarımsağı Soğanla kavur bir güzel kıyamayı üzerine de sebze ekle , ilik suyu da at içine mis Kabak koyabilirsin mesela patates kabak ben tatlı patates de çok kullanıyorum
Deletedmom_98 anayorgun__ benim bebe buharda pişmiş hiçbir şeyi yemedi Ne zaman normal yemek yaptım o zaman yemeye başladı çocuk Tuzsuz olarak tabi
anayorgun__ serifeuckac öyle yapayım brokoli karnabahar verdim yani 3 gün kuralı yapmadımm bir sıkıntı olmadı ama
Rwerdst Cizgilicorap çorba yaparken içine koyup haşladım. Soğanı her yemeğine koyuyorum. Sebze haşlama aparatında haşlanınca çatalla eziyorum. Oğlım çok seviyor hatta. Sarımsakta arada haşlıyorum çatalla eziyorum
teachermom07 anayorgun__ kuzu kıymayı 5-6 kere kasapta çektirip porsiyonlayıp buzlukta muhafaza ediyorum . Kabaca örnek vermek gerekirse ceviz büyüklüğündeki kıymayı yarım çay bardağı suyla küçük bi tencerede pişiriyorum. Suyunu çekmiş ve pişmiş oluyor. O şekilde çorbalarına vs ekliyorum