Sontvbukucu tazeanneyimben ben daha önce citoles 10mg kullandim kisa bir sure ama bi etkisi olmadı diye bırakmıştım. 3 yil once falandi. Bugun baska bir ilac yazdı 20 mg bakicaz pamuk gibi olmak istiyorum 😂
Binnur_cam Sontvbukucu 1 kutu bitirdim sıfır etki . Olumlu düşün kutuya olumlu mesaj yolla şimdi seni içicem sakinleşicem de ben demedim ondan oldu bence 🤣🤣
Sontvbukucu Binnur_cam bfjsj bugun ilk dozu aldim oglen uyku yaptı baya sersemletti ama doktor 1 2 gun uyku yapacak normal dedi bakalim insallah pamuk gibi olurum 😂
tazeanneyimben annediyebiri gerçekten geçip gidiyor mu tüm duyguların yani salak gibi de olmak istemiyorum bön bön bakmak da istemiyorum ndjdjdjd
Binnur_cam Sontvbukucu benimde uykumu açmıştı biliyomusun enerji patlaması yaşadım resmen salak ilaç dengemi bozdu 🤣 biz dikenli pamuk oluruz istediğin pamuğa dikkat et 🤣
Sontvbukucu tazeanneyimben bakalim 1 ayda etki eder dedi ama sanki daha hızlı edecek gibi 😂 insallah salak olmam jdjsjwj
tazeanneyimben annediyebiri onu ilk defa duydum zaten hafif tombiğim daha da almak istemem yavv tabi herkes farklı
Sontvbukucu tazeanneyimben ben de sırf bu yüzden baya erteledim hatta pasiflora surup aldim tik yok artık baktim olmuyor dedim yapacak bisey yok gidip gorucez günümüzü 😂
tazeanneyimben Binnur_cam ben uyuyamıyorum da demiştim deprem korkusuna o yüzden vermişti ama herkes farklı yani
Sontvbukucu Binnur_cam ya ben zaten gunde 3 4 saat uyuyorum doktor da az uyumak anksiyeteyi tetikliyor dedi onu biliyoruz cnm da kendime zaman ayırmak için az uyumam lazim dedim fjsjjwjw
Binnur_cam tazeanneyimben ayy üzüldüm canısı seninki biraz depremden sonra oldu yani korkmuşsundur normal olarak büyük geçmiş olsun
Binnur_cam Sontvbukucu bakış açına senin 🤣 doktorlar bizim gibi bilmişi sevmiyor biliyosun dimi gıcık oluyolar 🤣