Sontvbukucu Binnur_cam daha once kullandın mı alışık misin yani bana da bugun cipralex 20mg yazdı ise yaramazsa cok sinirlenirim boşa mi icicem şimdi 😂
Binnur_cam Sontvbukucu 1 kutu bitirdim sıfır etki . Olumlu düşün kutuya olumlu mesaj yolla şimdi seni içicem sakinleşicem de ben demedim ondan oldu bence 🤣🤣
annediyebiri tazeanneyimben ben pek sevmedim bu ilacı kafamı bulanık yapıyordu anksiyete için kullandım kilo aldırdı
tazeanneyimben annediyebiri Allah Allah bulanık derken mesela kız normal hayattan örnek verin banaağğ
Sontvbukucu tazeanneyimben ben daha önce citoles 10mg kullandim kisa bir sure ama bi etkisi olmadı diye bırakmıştım. 3 yil once falandi. Bugun baska bir ilac yazdı 20 mg bakicaz pamuk gibi olmak istiyorum 😂
annediyebiri tazeanneyimben kafamda algıyı kapatıyordu sanki derin düşüncelere dalmıyordum hayata pembe bakıyordum 😃
annediyebiri tazeanneyimben önceden cipralex kullandım aşırı uyku yapıyordu selectra sanki algıları kapatıyor dünyadaki olumsuzlukları görmüyorsun
tazeanneyimben annediyebiri gerçekten geçip gidiyor mu tüm duyguların yani salak gibi de olmak istemiyorum bön bön bakmak da istemiyorum ndjdjdjd
Sontvbukucu Binnur_cam bfjsj bugun ilk dozu aldim oglen uyku yaptı baya sersemletti ama doktor 1 2 gun uyku yapacak normal dedi bakalim insallah pamuk gibi olurum 😂
Binnur_cam Sontvbukucu benimde uykumu açmıştı biliyomusun enerji patlaması yaşadım resmen salak ilaç dengemi bozdu 🤣 biz dikenli pamuk oluruz istediğin pamuğa dikkat et 🤣
Sontvbukucu tazeanneyimben bakalim 1 ayda etki eder dedi ama sanki daha hızlı edecek gibi 😂 insallah salak olmam jdjsjwj
tazeanneyimben annediyebiri onu ilk defa duydum zaten hafif tombiğim daha da almak istemem yavv tabi herkes farklı