Sleepwalker benbiranneyim123 buradaydı sanirim oğlunun ismini VAKKA koymuş. akran zorbalığına açık bir isim ozellikle araştırdım bi anlamı da yok. Ayrıca güldüğüm isim de MÜŞTEBA komşumun oğlunun ismi 😂
Yagmur_24 Sleepwalker yok yanlış yazmıştı klavye hatası vakla deilmiş adı unuttum neydi ama ben de şaşırmıştım aormuşlardı🌺
Rab_ay Benim arkadaşımın teyzesinin ismi Kizlaragasi ydi. Bir de yaşadığım yerde Mona koyan var isim Bir de Çakıl
Linkocan benbiranneyim123 az once bir yarışmada adamın adı Mevlana ydi sasirdim valla hic duymadım Mevlana diye isim
buyuyormugercekten benbiranneyim123 bir tanıdık var adı renginar :) annemde sürekli ismini hatırlamayıp enginar diyor hahahah 😅😅😅
LuzClarita buyuyormugercekten Benim de Enginar diye bir tanıdığım vardı kız ismini değiştirdi Esin oldu 🙈
Zeynepikram benbiranneyim123 halamın adı adı kıyafet😅 60 yaşından sonra değiştirdi adını😅 bide küçük bi kız çocuğu görmüştüm adı cevahir🙄
Begm_i benbiranneyim123 bi instamomun bebeğinin adı Lanka. Oldukça şaşırmıştım Sri Lankadan geliyormuş anısı varmış sanırım
Zeynepikram benbiranneyim123 halamın adı adı kıyafet😅 60 yaşından sonra değiştirdi adını😅 bide küçük bi kız çocuğu görmüştüm adı cevahir🙄
cocomelon33 benbiranneyim123 suriyeli öğrencimin adı Şeyme.Diğer bir suriyeli öğrencim ise Yara 😅seslenirken farklı bir şey söyleyecem diye ödüm kopuyor🤣