nescafebagimlisi Eymenahlasss hayırlısı belki bu yıl sıcak olur ama bu senede kış geç geldi antalyaya pek sanmam
Masalkizinannesi Eymenahlasss malesef soğuk olur su daha isinmamis oluyor ve yağış olma riskide var haziranın arkadaşım gitmişti geçen sene 5 gece 4 gün yağmur varmış ama otel çok eğlenceli olunca sorun olmadı güzel vakit geçirdik demisti
Kumpr Eymenahlasss biz de Kaş’tan villa kiraladık Haziran ayında 🤭 gayet sıcak oluyor antalya da martta denize havuza girmiştik
Cigdemss Eymenahlasss ben Antalya yaşıyorum. Deniz haziran başında serin oluyor. Ama girilebilir. Temmuz Ağustos eylül ekim daha sıcak oluyor
alparslan1_ Eymenahlasss inanmıyorum bu fiyatlar uçmuş gitmiş. Araştırmadım pek ama diğer oteller de hemen hemen bu fiyattır. Nerdeyse 1 maaş👀😄
Derinsu34 Bizde her sene Eylülün başında giderdik bu sene Haziran sonunda gideceğiz. Cristal gidecektik ama son anda vazgeçtik İnnvista da karar kıldık. İnşallah hava güzel olur diye umuyoruz.
Ezgilg34 Derinsu34 ınnvısta otel hakkında bilginiz ver mı bizde şimdi haziran için o otele yer alacağız 🤗
Derinsu34 Eymenahlasss biz mecburen Haziran aldık açıkçası. Temmuzda şehir dışına taşınacağımız için süreç uzayabilir. Ağustos zaten fiyatlar uçuyor. En mantıklısı Eylül aslında.