tmtalya Eymenahlasss Antalya’lıyım duvar ayın da yağmur yağarken girdim 🤣 su ılık dışarı soğuktu.haziran da girilir Nisan da sezon açılıyor
endoplazmikretikulumiste Eymenahlasss geçen sene haziranda antalyada denize girdik ama Belek tarafındaydı otel. Ona rağmen ilk girişte soğuk geliyordu bize
endoplazmikretikulumiste Eymenahlasss bende hazıran soğuk geldi diye eylüle ayarladım bu sene . Birde haziranla Eylül’ün fiyat farkı var sezon açılış daha pahalı Eylül de pahalı ama hazirana göre daha uygun erken rezervasyon filan
Eymenahlasss endoplazmikretikulumiste bizim gideceğimiz otelin ekime kadar 5 gece konaklama zorunluluğu var ancak Ekim olurdu Balayına Ekim sonunda gitmiştik baya sıcaktı yine 😂
Eymenahlasss birkizannesi_01 evet ama en son 2019 da gittik, geçen sene nasip olmadı bu sene gidicez inşallah ☺️
barlasatamommy birkizannesi_01 24 bedava sayılır artık 4 gecelik konaklama icin 😂 haziranda Antalya’da denize girilir biz Sakarya’da giriyoruz bu arada
nescafebagimlisi Antalyalıyım geçen yıl haziranda tatile gitmiştik denize giremedik hava soğuktu havuza girdik(soğuktu) ama tatil bosa gitmesin diye girdik 😂
birkizannesi_01 barlasatamommy o zaman biz çok fakiriz bizim için cooookk para valla çok gitmek isterim ama maalesef 🫤
nescafebagimlisi Eymenahlasss hayırlısı belki bu yıl sıcak olur ama bu senede kış geç geldi antalyaya pek sanmam
Masalkizinannesi Eymenahlasss malesef soğuk olur su daha isinmamis oluyor ve yağış olma riskide var haziranın arkadaşım gitmişti geçen sene 5 gece 4 gün yağmur varmış ama otel çok eğlenceli olunca sorun olmadı güzel vakit geçirdik demisti
Kumpr Eymenahlasss biz de Kaş’tan villa kiraladık Haziran ayında 🤭 gayet sıcak oluyor antalya da martta denize havuza girmiştik
Cigdemss Eymenahlasss ben Antalya yaşıyorum. Deniz haziran başında serin oluyor. Ama girilebilir. Temmuz Ağustos eylül ekim daha sıcak oluyor