Britneyspears Bunları yapmaya nasıl vaktiniz oluyor Ben tek olduğum için menümde hiçbir şey yok genelde mantı makarna vs tarzı 5 dkkada olacak şeyler yapabiliyorum o da eşim gelince yapıyorum o bebeğe bakarken 🤷🏼♀️
mervesenyigitt Britneyspears çocuk uyurken yapıyorum veya eşim evdeyken akşamdan yapıp sabaha pişiriyorum çocuk belli bi vakitten sonra engel değil küçükken bende yapmıyodum 😌
mervesenyigitt meyrakalpben kayınvalideye kv yazıyorsunuz ya dün bi saat düşündüm kv ne ki diye sonradan dank etti 😂😂
mervesenyigitt Mtzzeynep Ahhh hamsi dedin kalbimden vurdun çok seviyorum ama eşim kokusuna tahammül edemediği için yapıp yiyemiyorum 🥹
Mtzzeynep mervesenyigitt bende bayılırım eşimde başka balık bilmezmisin sen der bende herkes sevdiğini alsın yapsın o zaman derim sonuç hamsi pişer.🙈
damlaka Zeytin-gozz1 göğsünü kullanıyorum 3 kaşık yoğurt bir kaşık salça 3 diş sarımsak baharat tuz yağ ekleyip karıştırıyorum 2 saat o sosta bekletip domates biberiyle diziyorum şişe tavuğu kuşbaşı doğranan gerekiyor bide
Lavanta35_ mervesenyigitt bizde genelde kızım ne isterse o menüsü var 😅 şuan hasta oyüzden öğlen bol soğanlı sarımsaklı zerdeçallı mercimek çorbası yaptım akşama da küçük hanım kıymalı kabak yemeği istedi yanına da pirinç pilavı yaparım birde yoğurt bitti gitti
sezer2022 mervesenyigitt oooo elinize sağlık hiç beceremem sarma 🙈🙈 tarhana çorbası, kadın budu köfte ve salatam var
mervesenyigitt Hepinize tek tek yazmak istiyorum ama hala dolmadan başımı kaldıramadım bir tencere yaprak sardım üstüne iki saklama kabı daha sardım ama bitmedi ne bereketli içmiş 😂😂