nescafebagimlisi Bizim dünden taze fasulyemiz var 😂 pilav , salata fırında da cocuk için brokoli mücver var yeter 🙈
1ipek1ceren mervesenyigitt Ellerine sağlık canım 😍 Bizde de yaprak sarması var bi de tarhana çorbası salata turşu 😁
Yalancipislikler mervesenyigitt bütün dolma sarma tuşlarına basmışsın 🤣 afiyet olsun en sevdiklerim.. biz birazdan eşimle pizza yapıcaz😅
mervesenyigitt Yalancipislikler lahana buzlukta vardı zaten biber de 2 dk bi yaprak zorladı biraz ama değdi 😂😂
mervesenyigitt Panda27 öyle yaptım zaten yiyeceğimiz kadarını poşetleyip attım 4 poşet etti kısa günün karı 😂😂
Nehir-Poyraz mervesenyigitt bir kaç çeşit yapanlara hayranım 🤣 mercimek çorbası ve semizotu yemeği var bizde
mervesenyigitt Nehir-Poyraz valla bazen beni de bunaltıyor ama kocam çorbayı veya yanına bi pilavdır filan arıyo alıştırdım bi kere katlanıyorum allahtan yemeklerin çoğunu biliyorum okuldan dolayı yoksa benim bu adam beni balkondan atardı yemeli şeyleri çok seviyo 😂😂😂
Nehir-Poyraz mervesenyigitt valla bende çok yapardım ama çocuktan sonra artık ne bulursan onu yicen deyip öyle yapıyorum🤣
mervesenyigitt meyrakalpben kayınvalideye kv yazıyorsunuz ya dün bi saat düşündüm kv ne ki diye sonradan dank etti 😂😂