berikomoms mervesenyigitt enginar yemeği sebzeli bulgur pilavı ve tavuk suyuyla şehriye çorbası düşünüyorum
gulten01 mervesenyigitt ellerinize sağlık incecik duruyor 🌸 Bizde de pizza var hamurumuz dinleniyor malzemeler de hazır
1misafir mervesenyigitt Ezogelin çorbası Kereviz yemeği Salata/yoğurt/turşu Bir de nokul/ yaprak sarması/kuru patlican biber dolmasi yaptım çayın yanına
aileceksaskiniz mervesenyigitt dün sulu kofte pilav yaptım eşim sagolsun 2ser tabak tıka basa yiyince bugüne kalmadı 😂 bugün uğraşamam tavuklu makarna yapcam yanına da mercimek çorbası o da üşenmezsem
Mtzzeynep mervesenyigitt hamsi çorba salata tatlıyı da hazır alırız artık. Biz kızımla bitirdik evdekini yeniden yapamam 🙈
mervesenyigitt Mtzzeynep Ahhh hamsi dedin kalbimden vurdun çok seviyorum ama eşim kokusuna tahammül edemediği için yapıp yiyemiyorum 🥹
BuzluLatte mervesenyigitt Annemdeyiz, yemekler benden ☘️ Tarhana çorbası Fırında köfte patates Makarna Turşu, salata, içecek
Cey__35 mervesenyigitt bu gün arkadaşlarla toplanıp 5 çayı konseptimiz var galiba yemek yemeyiz ben kek ve sigara böreği yaptım arkadaşım kısır kol böreği tramisu yapmış diğeri ne yaptı bilmiyorum