damlaemir19 ZeynepMeva34 bende kullanıyorum bebeğim alerjik ve malum kalorifer dolayısı ile özellikle akşamları çok tıkanıyor. Simbo marka kullanıyorum memnunum 🙋🏻♀️
Gamzeciks Asiveela ediyor. Bir kaç ay oldu alalı. Evim zaten çok nemli. Gece %70 i buluyor. Hiç kullanmadım desem yeridir. Deneme amaçlı kullandım o kadar.
Mevadad ZeynepMeva34 kapı pencere açtıkça evin nemi düşer. ev dıcaklığı düştükçe nem düşer. buhar makinası 7/24 çalışması lazım. Tüm ev içi kapılar açık olursa 2 günde %45 lete çıkar
ipek_61 ZeynepMeva34 buhar makinemiz geldi kullanıyoruz ve çok memnunuz sabahları boğazındaki o hırıltı gibi ses rahatladı odanın havası değişti sürekli çalıştırmadığımı halde weewellin uzaktan kumandalı yumurta şeklinde bir modeli var onu almıştık
ZeynepMeva34 ipek_61 bizde kullanmaya başladık iki gündür ama salonun kapısını kapatmadan nemlendirmiyor. Sizinde öyle mi?
Denizulas-21 ZeynepMeva34 bizde almak istedik dün doktorumuza sordum kesinlikle tavsiye etmiyorum evde akar ve mitleri artırıyor demiş bunun yerine peteğin üstüne su dolu kap koyun demiş( bunu zaten yapıyoruz) birde buzluktaki buz küplerini bir kaba koyun uyuduğunuz odada erimeye bırakın odanın havası nemlenir demiş geceleri bunu yapacağım artık
hiranrclk Weewell çok güzel kızlar uzaktan kumandalı, özellikle kalofirer yanınca nem ayarını yapmak çok önemli mutlaka alın .
Eminegokhan ZeynepMeva34 bende tavsiye üzerine loobex aldım çok memnunum canm fiyatı da iyi 150 tl ye aldm daha yeni