ZeynepMeva34 Merhaba kızlar evimin nemi çok düşük 20 lerde en fazla 35 oluyo peteklere su koymama rağmen yükselmiyo. Buhar makinesi işe yarar mı? kullananlar memnun mu ? Birde hangi markaları tavsiye edersiniz?
Scs4108 ZeynepMeva34 bende daha yeni letgo dan aldım 50 tl ye loobex çok memnunum odanın nemi 50 nin altına düşünce çalıştırıyorum hemen yükseliyor tavsiye ederim
Gamzeciks ZeynepMeva34 wewell var bende 2 kez kullandım kutusuyla gıcır gıcır duruyor satabilirim size
ipek_61 ZeynepMeva34 biz yeni aldık aynı dediğiniz gibi evimiz sabahları çok rahatsız oluyor kızım hatta biz de weewell aldık biz de henüz gelmedi ama kullanınca yazarım isterseniz bu arada 300 e aldık biz de
Scs4108 Life net medikal diye bi marka İnternetten almıştım ortam termometresi aynı zamanda nem ölçer
ipek_61 ZeynepMeva34 buhar makinemiz geldi kullanıyoruz ve çok memnunuz sabahları boğazındaki o hırıltı gibi ses rahatladı odanın havası değişti sürekli çalıştırmadığımı halde weewellin uzaktan kumandalı yumurta şeklinde bir modeli var onu almıştık
Sevde123 Benim buhar makinem de nem ve ısı ölçer de weewell marka ikisinden de memnunum tavsiye ederim.