arenn23 Gündüz hiç uyumuyor tam uyudu diye yatırıyorum uyanıyor hem mama hem anne sütü ile gidiyoruz sürekli kusuyor bu normal mi artık çok yoruldum tüm gün kucağımda asla durmuyor ve uyumuyor sizde yaşadınız mı bu durumu çözüm var mı 🙄
Hcmy_ arenn23 evet hatta gece hiç uyumaz gündüz uyurdu şimdi 3 aylık gündüz hiç uyumuyor ve uyursa da kucakta bol bol kucağa alın daha kendini anne karnında zannediyor çık normal geceyi gündüzü bilmiyor . Adapte olması çok zor bu dünyaya sling alın ben de onu almayı düşünüyorum en azından kucakta uyur siz de işlerinizi halledersiniz
countryrose arenn23 3 aylık olmak üzere benim oğlum da doğdu doğalı gündüz uykusu yok 😐 gece de uyusa bile habire uyanıyor bir de başıma biberon reddi çıkardı mama içmek istemiyor artık delirmeme ramak kaldı gerçekten uykusuz yorgun bitik üzgün ve aşırı stresliyim 🥺
oznursorhan arenn23 d vitamini kullanıyorsanız melatonin hormonunu baskılıyormus. Aynı sorun vardı bizde de. Uykuya bir türlü geçemiyordu sürekli huysuzdu. D vitamini vermeyi bıraktığım gün çok şükür düzeldi. Biliyorum kullanması gerekiyor ama ağlamaktan sesi kısıldı. Eskiden d vitamini mi kullandılar sanki bize 🙃
arenn23 Hcmy_ sling sevmedi pek denedim kanguruyu doktor önermiyor 3. Aya kadar ama ben kullanıyorum kafasını ben tutuyorum orda uyuyor şimdi kayınpederim uyuttu umarım uyurr hiç uyumadı çok yorgun 😕
nurkaradirek Hcmy_ benim oğlumun durumu da böyle ilk zamanlar da gündüz uykusu vardı 40ı çıktıktan sonra nerdeyse hiç gündüz uykusu kalmadı gece de geç uyuyor 3 ay 10 günlük
Hcmy_ nurkaradirek bizimki de ne kadar denersem de öğrenmiş 1.30 ta falan uyuyor annem 40ından sonra düzene girer onun deyimiyle daha berkişir diyordu biz iyice dağıldık bence 40dan sonra biz alışıyoruz bi düzelme yok 😂
nurkaradirek Hcmy_ ay benim oğlum da hayatta 1-1.30 olmadan uyumuyor ne yaparsam yapayım erken uyuduğu zaman yatağına koyunca gözler boncuk gibi açılıyor 😃🤭
arenn23 countryrose yeni nesil çok sorunlu ya ben hatırlıyorum kuzenlerim gece gündüz uyuyordu şimdikiler de yok anam uyku denen şey 🙈😂 mamayı değiştir istersen belki tadını sevmemiştir bizim ki de mama için deliriyor korkıyorum beni emmeyi bırakacak diye
Hcmy_ nurkaradirek 2 tam tur kordon dolanmıştı kan akışı azaldı beslenemedi hemen almıştı bugünümüze çok şükür o yüzden ❤️
imeaeb oznursorhan Allahımm gerçekten mi yaa bu d vitamini ile ilgili de hiç iyi şeyler duymuyorum ne yapacağımızı şaşırdık
Prensesin_Annesi_ oznursorhan Canım en azından sende işe yaramıs ben onuda denedim vermedim yok yine uyumadı bende vermeye devam ettim 😂
arenn23 oznursorhan aa ilk defa duyuyorum kullanıyorum d vitamini doktora sorayımm hemen kendimi geçtim çocuk helak oldu
oznursorhan imeaeb kesinlikle öyle zamanında bize bişey vermemişler en olabilir kafasındayım artık. Ne oluyorsa aşıdan ve sürekli verilen damlalardan vitaminlerden sonra oluyor