bal012 aptallarsizi işte çarpıldım etkisinden çıkamıyrum çevremde kim varsa ablam annem filan anlattım hepimiz gözümüzü açalım
bal012 Berko ahh canım benim nerden başalayayım bir sürü bir ton olay iç içe bir pislik fuhuş pedofili her şey var tabi temelinde siyonizm var
Berko bal012 başlayın işte calla kaç gündür bakıyorum okuyorum bişey anlamadım ada mı kurmuşlar ünlü isimler de var ne yapmışlar depremden çocuk mu kaçırmışlar
BBuseYY bal012 Biz geri alıp izliyoruz canım “Tivubu “ kullanıyoruz ondan yoksa normal kanallarda tekrarını vermiyor
Beyninizikullanmakucretsizdir Berko Yahudi sinagoglar tarafından istismara uğrayan çocuklardan bahsediyor ve çoğu kayıp çocuğun orda olduğu söyleniyor az çok olaya baktım bu şekilde birşeyler dönüyor 😔
bal012 Berko canım bu olay bir bütün hepsi Epstein olayı pizza gate andrenkrom ben de burdan gördüm dün sabah beşe kadar twitter instagram hepsine baktım öyle öğrendim büyük bir pedofili vakası çocuk kaçırma insan kaçakçılığı tarikat yani bir pislik yumağı
Berko Beyninizikullanmakucretsizdir cidden mi ya ünlü isimlerde var ama bulamıyorlar mı o ada neredeyse orayı
Beyninizikullanmakucretsizdir Berko peride de bu post açıldı hatta bazı görüntülerde var. Siyasetten bir kadının adı da geçiyor içim ürperdi 😕
Beyninizikullanmakucretsizdir Berko orda herşey çok açık hatta bir tweet attılar kıyamam küçücük çocuğa neler yapmışlar yüreğim dayanmadı 😭
Cekiyorum_Gulumse Instagrmada nerede varsa paylaşın kanım dondu içim almıyor 😔😔 çok üzülüyorum kapatılmasın bu konu artık kimin eli varsa çıksın ortaya . Fatma şahinin sayfasına gidin son gonderisine yorum yapın siliyor 😔
Beyninizikullanmakucretsizdir Cekiyorum_Gulumse Google’da aradım bişey bulamadım Twitter’da herşey var 😕