Marianne bal012 Netflix dizisini çıkardı. Zaten son 5 yıldır gündemde olan bir olay. İngiltere kralının kardeşi de orda bulunan tiplerden birisi. O yüzden görevinden azledilmişti, bütün ünvanlarından men edildi. Çocuklara istismar eden pislikler.
Ozlemfidan bal012 ben dün gece bu olaya ağlamaktan helak oldum. Ya nasıl olabilir bu hepsi de birbirinden ünlü insanlar. Başta pedofili sonrasında gençleşmek için o minicik bedenlere nasıl kıydılar. Türkiye’den de kaçırılan çok coxuk varmış. Çocuklarımızı nasıl korucaz bilmiyorum. Her pisliğin altından Siyonistlerin çıkmasına ne diyorsunuz peki?
NariNariKiminYari bal012 allah hepsinin belasını versin maalesef yıllardır var olan bir şey bu olayları merak eden/bilmeyen varsa korkunç zengin belgeselini izlemesini tavsiye ederim
bal012 Ozlemfidan hiç sorma delirdim dün burda post açılmıştı burdan öğrendim kendimi sıka sıka çenem ağrıyor sabah ezan okınuyırdu hala uyumamıştım. Siyonizm çok tehlikeli bir şey para onlarda bizi kukla gibi oynatıp izliyorlar
Elmsnghn bal012 evet ucu 99 depreminden tutunda israile kadar uzanıyor simdi İsrailin kuyruğu sıkıştığıni ateşkes olabilir diyolar
BBuseYY bal012 Biz geri alıp izliyoruz canım “Tivubu “ kullanıyoruz ondan yoksa normal kanallarda tekrarını vermiyor
Elmsnghn bal012 vallahiiii benimde öyle. sağlıktan tutun beslenmeye herşeye o kadar elleri ulaştı ki. Sanki bı oyunun icinde bizi kukla eder gibi hersey onlarin elinde istediklerini rahatca yapiyolar.
BabyBerry Senelerdir netlik te olan belgesel neden bu günlerde gündeme geldi ben anlamadım. Yeni bir mevzu değil ki bu. Garip geliyor
sifirekran_bolkitap BabyBerry amerikada ki hakim davayı kamuya açık ilan etti isimler belli olunca telrar gündem oldu
aptallarsizi bal012 dünyada daha bilmediğimiz neler oluyordur rabbim bizi de çocuklarımızı da korusun heleki depremzede çocuklar allahımmm Allah bilir ne oldu onlara
bal012 aptallarsizi işte çarpıldım etkisinden çıkamıyrum çevremde kim varsa ablam annem filan anlattım hepimiz gözümüzü açalım
bal012 Berko ahh canım benim nerden başalayayım bir sürü bir ton olay iç içe bir pislik fuhuş pedofili her şey var tabi temelinde siyonizm var
bal012 @NaimeYilmaz @HappyKids @Ozooo Mod anneler lütfen hanginiz denk gelirse postumu sabitler mısınız tüm anneler bilelim gözümüzü dört açalım yayalım bunu bilelim . Denk gelen şimdi izler izlemeyen de sonra tekrarını izler bilip yavrularımızı daha çok kollayalım şimdiden teşekkür ederim🙏