Oglusum5357 Deletedmom229 hele bide yilbasindn sonra dusunelim ozaman fiyatkar nolur allah yardimcimiz olsun
Arslanfamly47 Deletedmom229 hangi şehirdesiniz siz kira yine ucuz bizim bi ara 1200 tl asansör merdiven vs 1500 oluyordu
Caninanasi Allah olmayana yardım etsin, benim de ciğerim elektrik su doğalgaz da yanıyo...hadi mutfak ıvır zıvır artık mecbur alıyoruz almıyoruz bı şekilde idare ediliyo da, 170 lira elektrik faturası gelmiş yani bu ne mana olan bişi anlamıyorum...
Hiwarab Ülke bu haldeyken hala kuzu kuzu yatıp oy günü halini unutanlar var daha geçeen gün İslam Kadın birliği toplantısı altında (isim vermiyecem burda polemik olmasın) yaklaşık 100 kadın vardır hadi yeseniz yeseniz 5 bin tl yiyin gelir gider hadi olsun 50 bin. Ama ne harcanmış biliyormusunuz 1 milyon küsür, zehir zıkkım olsun konyada yakacak bulamıdığı için bebeği üşüyor diye daha fazla dayanamayıp kendini asan bir annemiz vardı hala anımsarım onu anne olduktan sonra dahada benimsedim ben yurtdışındayım ama ülkemize o kadar üzülüyorum ki annem babamda orda çok şükğr ellerindede var ama olmayanları düşündükçe çok üzülüyorum sanki ben hesaba çekileceğim onlar için o kadar kendimi çaresiz hissediyorumki..😔 Hep dua ederim Allahım çok ver ki bende verebiliyim diye ama hangi birine yetişecez ?
Arslanfamly47 Hiwarab ne güzel anlatmışsınız ağzınıza yüreğinize sağlık dışarda aç yatan o kadar insan varken karnım doyunca kışta üşüyenleri hatırladıkça ben bitiyorum yemin ederim ülkemiz çok kötü durum da zengin olan zaten zengin olan fakirlikle askeri ücretle geçinenlere oluyor ama halen toz kondurulmuyor bazılarına anlamış değilim ne zaman herkesin sofrasında yemeği sıcak yuvası olacak ne zaman bu insanlara yardım edilecek onlar ölünce mi ancak haberler de 3 dakıkalık yas tutup sosyal medyalarda iki yorum yapıp ah vah edıp normal hayata devam unutulup gidiyor yani yazık çok yazık
Hafsa_anne Arslanfamly47 canım millet diyor ki madem fakirsiniz avmler tıklım tıklım dolu herkesin ellerinde poşetler yani anlayacağın refah seviyesini avm ile ölçüyor akıllılar. Sokağa çık sor 1 tane kredi borcu olmayan adam çıkmaz karşına
Hafsa_anne Arslanfamly47 valla benim kızkardeşim yaşıyor tr de karı koca çalışıyorlar geçinemiyorlar markete gidince onu mu alsam bunu mu alsam düşünmekten kafayı yicekler evleri kira borçları da var üstelik gerisini sen hesapla ha bu arada çocukları da yok bide çocuk olsa çok zor valla
Arslanfamly47 Hafsa_anne bizde kiradayız ama ALLAH a şükür durumumuz iyi ama içim cız edıyor haberleri izledikçe dışardaki çoçukları gördükçe millet aç ne avm den bahsediyorlarsa doğru düzgun market yüzü görmeyen insanlar var geçen eşim dışarda 13 14 yaşlarında ayagında terlik olan üzerinde incecik hırka olan yağmurda çiçek satan bir kızla konuşmuş durumuyla ilgili ben yalan oldugunu sanmıyorum bana anltınca uyuyamadım ne yapıyor edıyor diye eşim tabi yardım etmış ona ama işte keşke herkese yardım edilse ama bir iki değil kı bunları görmezden geliyorlar yanı onlarca örneği var gerçekten insanın yüreği yanıyor halen insanlarımız gözlerındeki perdeyi aralamıyor ülkenın durumunu görmek istemıyorlar bu kafayla daha çok çekeceZzz
Arslanfamly47 Hafsa_anne türkiye de millet aç zaten ülkenın refah düzeyi yerlerde herşey zamlı kira fazla büyük şehirde yaşanılmaz askeri ücretle herzaman eksik yaşanılıyor maalesef zenginlerde zenginliklerine daha fazlasını ekliyor olan millete oluyor celladına aşık olmuşsa bir millet diye bir laf var..farklı yönlere çekilmesin ülkeyi bu durumlara getirenlere lafım fakirin hakkını yıyenlere
Keremozaninannesi Deletedmom229 gerçekten geçinmek çk zor eşim 6000 alıyor 5000i krediye gidiyor vana gelmiştik ama oğlumla tekrar mersindeki evimizie dönücez eşimde karakolda kalacak kiraya verdin mi bize hiçbişey kalmıyor malesef mecburiyetten ben işime tekrar dönücem geçinemiyoruz peynire bir anda 5 tl zam yapılır mı ya valla artık kahvaltıda bile kuru ekmek yicez heralde
Deletedmom229 Keremozaninannesi insanların artık bu duruma tepki göstermeleri lazim değil mi neden sesimiz çıkmıyor bu duruma neden çocuklarımızın rızkını yediriyoruz bu devlete ben çocuğuma eşya alamazken neden 30₺ elektrik vergisi vereyim neden doğal gaz su vergisi vereyim.
Keremozaninannesi Deletedmom229 keşke elektrik 30 tl olsa biz mersinde çok soguk olmadığı için klima kullaniyoruz 250 tl geliyor ortalama vergisi 100 tl oluyor millet tükenmiş artık herkes akillanıyor umarım artık bişeyler deģişir eşim uzman ama inan 2 yildır ayriyiz bir kurus birikimimiz yok dahada 50 bin borcumuz var
Deletedmom229 Keremozaninannesi biz asgari ücretle geçiniyoruz ev kira eşime o kadar çok üzülüyorum ki sabahın köründe kalkıyor gidiyor aldığı üç kuruş bir de bebek 😓 sanatçıların durumlarına birde bakın yılbaşında bir saat konser veriyorlar milyonlari ceplerine koyup gidiyorlar
bireylulmeselesi_ Keremozaninannesi aynen bende mersinde otryorum klima kullaniyoruz bebek olduğundan beri annemlerde kalyordum eve gelince bi kac kere acmama ragmen 180 tl gelmis oda dusunun 2 hafta da 1 evde kalyorum