Meyveliburln Şimdi güncel fiyatlara baktım da makas biraz açılmış Gram başına 105 tl gibi bi zarar var bir bilezik en az 10 gr oluyor zaten bir iki tane yapacaksan sorun değil ama 3 ten fazla da biraz beklemen gerekebilir bozma parasını amorti etmesi için
Meyveliburln snyck 30 tl düşmesi imkansız has altında bile 20 tl makas koymuşlar kuyumcular genelde harem altın ile çalışıyor onda da makas yüksek
snyck Meyveliburln 130 yazacaktım daha gecen hafta bir ajda aldim alış 2000 satış 1875di gram internette 1960di 22 ayarda siz onun bile üstüne çıkıyorsunuz falan diye soylendim
Meyveliburln Aloneeee benimde hepsi 10 gr ama maşallah diyim yamulma vs olmadı hepsi de iç içe giriyor aynı boy olmasına rağmen Arada bozdurma ücreti çok çıkmasa kibrit çöpünden Ajda modeline geçmek istiyorum ama bakalım inşallah biraz toplar yapabilirim
ozgenisaekin Ahsenimveben 22 ayar oldukları icin yumuşak altınlar yinede dikkatli kullanmakta fayda var. Benim gibi yatarken bile cıkarmıyorsamız altınlarınızı cokta kullanıslı olmayanilir
Meyveliburln snyck evet aynen ama görüntü olarak ben çok seviyorum valla 2 senedir sadece hamilelikte son 5 ay takmadım doğum yapınca ilk iş geri takmak oldu
Sapsikanne Ahsenimveben zarar etmez dediler bende 6 tane var günlük kullanıyorum memnunum sorun yaşamadım
HappyQueen Ahsenimveben bende var 6 tane kuyumcuya özellikle sordum zarar eder miyim diye etmezsiniz dedi. Önümüzdeki ay 1 tane daha alacağım
_tosbiginannesi_ Ahsenimveben Ajda bileziğim yok ama bilgim var zarar edilmiyor işciliksiz olduğu için ☺️ Yani zarardan kastınız tam olarak ne bilmiyorum ama çeyrekte veya gramda 20-30₺ alış satış fiyatı arası fark oluyor ya işte o kadar bir fark olur sadece.
Meyveliburln inci2019 3 teb fazla olunca kibrit çöpü iç içe giriyor ben hiç çıkarmıyorum ve korumuyorum ı yüzden daha ince olsa benim için daha iyi olur
inci2019 Meyveliburln Ajda da belki geçer içiçe. Bende alacagim bilezik ama bir tane kalın bişey mi alsam yoksa 5-6 tane Ajda mi karar veremedim. Ajda alsam da çok günlük takabilecegimi sanmıyorum şıkır şıkır rahat olmaz herhalde. E özel gunde takacaksamda kalın bişey daha şık durur gibi.
Kereminannesiii inci2019 Ajda günlük kullanımı çok rahat. 4 tane takıyorum yanına birde bileklik takıyorum güzel görünüyor
Meyveliburln inci2019 valla bence günlük takmak Ajdada da kolay çünkü bir süre sonra alışıyorsun hiç ağırlık yapmıyor çokta şıkırdamıyor açıkçası Ben olsam günlük Ajda veya kibrit kullanırım kalın yerine
Abaegrk morlu_baby hayır Ajda ve kibritte zarar etmiyorsun onlarda 22 ayar ve işçilik yok günlük kullanım ve yatırım için mantıklı bence
inci2019 Meyveliburln önceden herkes kalın olsun gösterişli olsun göz doldursun derdi su sıra herkes ajdaci niyeyse😂
Meyveliburln inci2019 kişiden kişiye değişir tabi ben ince ve kibar görünüşten yanayım sen göstersin istiyorsan kalın tercih etmen daha iyi olur
Abaegrk Ahsenimveben daha dün aldım 3 tane kibrit çöpü modeli. Elimde tam altınlar vardı ısrarla sordum zarar etmem değil mi diye yok dedi sarraf. Bunlarda işçilik olmadığı için yatırımlık oluyormuş bende çok şık duruyor diye aldım