Ahsenimveben Bu bilezikler bozunca zararediliyor mu işçiliği var mı cok acaba birde memnun kalanlar mi
designermoms Ahsenimveben hayır onlar daha çok yatırımlık bilezik olarak geçiyor benim de var 3 tane Normalde altın çok sevmem ama onlar kibar şık duruyor hep takıyorum Bozdurunca zarar olmaz yani
Aloneeee Ahsenimveben ben kullanıyorum bozdururken işçiliksiz olduğu için zarar edilmiyor demişti kuyumcu sırf o sebeple seçmiştim. Hem kibar hem şık duruyor sürekli takıyorum her kıyafete de uyuyor bence
kuzeytobaby Ahsenimveben işçiliği yok zarar etmiyorsunuz ben memnunum ama ince olduğu için hemen yamulup çiziliyor
agitmoms Ahsenimveben illa işçiliği oluyor çeyrek ten bile alıyorlar ama diğerleri gibi değil en azından sağlam yatırımlık 3 , 4 ya ne yanyana çok güzel duruyor ben sattım mecbur ama çok saglamdi
Aloneeee kuzeytobaby gramı yüksek olursa yamulmuyor. Kuyumcu da söylemişti en az 15 gr yap yoksa yamulur diye benimkiler öyle mesela yamulan olmadı
kuzeytobaby cigdem12345 evet ince olduğu için. Sürekli takmayacaksanız yamulmaz ama. Ben tek aldım sürekli takıyorum belki ondandır
Aloneeee cigdem12345 gramı yüksek olursa yamulmuyor. Kuyumcu da söylemişti en az 15 gr yap yoksa yamulur diye benimkiler öyle mesela yamulan olmadı
Esrasyacan Arkadaslar illaki her altında zarar oluyo. Ham altın grama ceyrege bilezige dönüşürken kendi kendine dönüşmüyo heralde insanlar yardımıyla dönüşüyo :)) ama işçilikli kadar olmuyo
Uykusuz-annee cigdem12345 kibrit çöpünde işçilik yok ajdaya göre daha sağlam diyorlar ama en güzeli dışarda rahat takılıyor sahtesi çok çünkü
madonnaa Ahsenimveben İşçiliksiz olduğu için zarar edilmiyor. Yatırımlık bir bilezik aynı zamanda zarif ve şık