Seher46 Bea çölyak hastası bir tanıdığım var ama yaşı büyük . Bebeklerde direk çölyaktır denilemez bence alerji felanda olabilir . Çölyak için test yaptırabilirsiniz zaten yapıyorlar .
Bea Omerasaf38 cuma için çapadan aldım bu aksam da götürücem gitmediğim yer kalmadı gerçekten 1 buçuk aylık daha perişan oldu çocuk
Omerasaf38 Bea kıyamam kuzuma ya çok geçmiş olsun şimdiden canım sonuç ne olursa olsun sen dirayetli ol üzülme bebeğinin sana her zaman ihtiyacı var
Ozanesma Bea terslemek için yazmadım; yanlış anlaşılmışım. Burada gerçekten çok yalan yanlış bilgi dolaşıyor. Bahsettiğiniz durum ciddi görünüyor. Doktor kontrolü dışında bir şey yapmamanız gerektiğini düşündüğüm için yazdım.
Efebaby Bea biorezonans la alerjilerine bakılsa kanda çıkmayan alerjenler biorezonansla çıkıyor aynı zamanda çölyak yada gluten alerjisi varsa oda çıkar
Efebaby Bea canım biorezonans özel alternatif tıpa giriyor cihazla bakılıyor biimternetten araştır istersen
KeRiMe4242 Bea kuzenim de var 18 yaşında ama sanki 10 yaşında çocuk gibi duruyor kesinlikle doktora danışın kesin Bilgi alın Özel gıdalarla besleniyor lar