Bea Kızlar 1 buçuk aylık bebegim 1 aydır günde 10 defa kakasini yapıyo isal ve koyu yeşil kokulu arada kanda geliyo kilo kaybı başladı hep huzursuz egzama oldu çölyak olabilir diyolar ne yapabilirim akıl verin bilgili olanlar
busraelif19 Bea bebeğinin gıda alerjisi olabilir.Direk çölyak hastalığının belirtileri denilenemez.Bizdede aynı belirtiler var diyet yapıyorum ben emzirdigim için gıda alerjimiz var.
Arin1 Bea illaki çölyak değil süt alerjisi olabilir sadece yumurta olabilir laktoz olabilir bunu size dokto mu söyledi ayrıca çölyak teşhisi zor bir teşhistir geçici gluten alerjiside olabilir sadece.
Omerasaf38 Bea canım çölyak hastalığı değildir insallah yaaaa çok üzülürüm yoksa daha coooook küçük colyak hastaları beyaz ekmek falan yiyemiyor onların ekmeği falan farklı oluyor
Omerasaf38 Bea canım ülseriydi kolit haftalığı da olabilir onu da araştırsınlar doktora gittiğin de sor lütfen onu da ben ülseriyim kolit hastasıyım benimki de bebeklikten gelme hastalık ishal dıskı da kanama kilo kaybı oluyor baya halsizlik yemek yememe durumları oluyor
Ozanesma Doktora gidin? Madem böyle ciddi bir durum var, burada sormak yerine mutlaka doktoruna gösterin.
Bea Ozanesma doktora gidiyorum sizin kadar düşünüyorum elbetteki cahil biri değilim ters cevap vermek yerine hiç vermemeyi tercih edebilirsiniz..
Bea Arin1 ilkte süt ürünleri yumurtayı kestik geçmedi araştırılması istendi belirtileri ona benziyo araştırma hastanesine git beni aştı dedi doktor
Efebaby Şekersiz glütensiz beslenmen lazım süt ve süt ürünlerinde kesmen gerekiyor canım bebeğin için bunlardan vazgeçmen lazım maalesef
Bea Efebaby canım 1 aydır onu denedik deneyerek bulmaya çalıştık sonuç alamadık sevk etti çapaya götürücem çok iyi kesin bulurlar denildi
Ozanesma Bea terslemek için yazmadım; yanlış anlaşılmışım. Burada gerçekten çok yalan yanlış bilgi dolaşıyor. Bahsettiğiniz durum ciddi görünüyor. Doktor kontrolü dışında bir şey yapmamanız gerektiğini düşündüğüm için yazdım.
Efebaby Bea biorezonans la alerjilerine bakılsa kanda çıkmayan alerjenler biorezonansla çıkıyor aynı zamanda çölyak yada gluten alerjisi varsa oda çıkar
Omerasaf38 Bea stres sinir moral bozukluğu ama genetik de oluyormuş akrabalarınızda böyle ishal olan var mı ?
Omerasaf38 Bea çağımızın haftalığı canım doktor öyle dıyor artık 10 kişiden 8 i ülseratif kolit hastası
Omerasaf38 Bea senle alakalı olduğunu düşünmüyorum canım allahım yardımcın olsun ihmal etmeden hemen göster bebeğini ben Kayseri de yaşıyorum fakülte de teşhisim konuldu oralarda sonuç bulamazsan buraya da gelebilirsin canım
Omerasaf38 Bea bende de başta çölyak hastalıhımdan şüphelendiler ama çok şükür ben çölyak değilim hastalıgın etkileri çok benziyor birbirlerine ondan üstünde durulması gereken bir konu
Bea Omerasaf38 cuma için çapadan aldım bu aksam da götürücem gitmediğim yer kalmadı gerçekten 1 buçuk aylık daha perişan oldu çocuk
Seher46 Bea çölyak hastası bir tanıdığım var ama yaşı büyük . Bebeklerde direk çölyaktır denilemez bence alerji felanda olabilir . Çölyak için test yaptırabilirsiniz zaten yapıyorlar .