simseklivekalpli Lahmacunayran arkadaşımın ikinci çocuğu 9 aylıkken büyük 1.sinifa başladı. O bile zorlandı. Bence birinci sinifa başlayınca en azından yapın okuma yazma da çıkar aradan. Ben de iyi ki erken yapmışım diyorum 😬
Dondurmalikahve simseklivekalpli Sınıf zor ama ela lale el el diye.diye anneler rüyasında ela ile laleyi görüyordur 😃
Binnur_cam Lahmacunayran ozaman hayırlısı olsun inşallah kimsenin ne diyeceğini değil kendini düşün sonuçta sen bakacaksın 🫠
simseklivekalpli psikolojiksorunlu-ana kaç yaşında? 1.5 2 yaş civarına gelince ulan bu ne hızlı büyüdü bebek sevmek lazım diyor insan 😂😂
ByAslan Lahmacunayran dün 3.ye hamile olduğumu öğrendim sevinemiyorum yaa nerden bilim ben beklemiyordum resmen şok oldum Rabbim sağlık sıhhat versin ama tuhaf bir duygu içindeyim 🫠
simseklivekalpli ByAslan hayırlı olsunnn 💖 3.lerde biraz değişik duygular oluyo ama doğunca insan bakmalara doyamıyor😁😁
2bebeligunlerim ByAslan merhabalar, bende bugün hıç beklenmedik bir şekilde 3.ye hamile olduğumu öğrendim. Çok şaşkınım. Siz ne durumdasınız doğum yakın mı
ByAslan simseklivekalpli yaa bilemedim çok zor geliyor gözüme şuan tekrar doğum tekrar uykusuz geceler sancılar emzirme dönemi fln uzar gider 🤭 sizinkiler kaç yaşında
simseklivekalpli Lahmacunayran benimki de birdaha dersen kapının önüne koyarım seni dedi sağolsun 😂😂😂😁😁
Lahmacunayran simseklivekalpli benimki seviyor çocuk yani ayırdım gibi olmasın ama yanlış da anlaşılmasın oğlanci
simseklivekalpli psikolojiksorunlu-ana insan doğum sancisini bile unutuyor. Benim ortanca kolik de değildi tövbe estağfurullah bişeydi hala da öyle sayılır kendini yerden yere atıp aglamalariyla meşhur ama yine de yaptık 😂