Lahmacunayran Ay şimdi kafayı mı yedin şu pahalılıkta diyeceksiniz ama 1 kızım 1 oğlum var 1 tane daha olsun istiyorum ama bı yandanda daha erken mi acaba diyorum oğlum 5 kızım 3 yaşında baya tepkide gelir şimdi:)
ikikereanne_ Lahmacunayran cocuklarinizin arasinin az olmasi yorucu degilmiydi. Iyi yonleri nelerdi. Nasipse benimkilerin arasi 19 ay kadar olacakta baya tedirginim :)
simseklivekalpli Lahmacunayran Nisan’da 6 yaş, biri 3 yaş biri 3.5 aylık. Gelin gelin buralar çok güzel 😁
Ess92 Lahmacunayran işte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlık sjshsjsjs 😂😂 gönlüne göre olsun her şey… maddi manevi gücün varsa kim ne diyebilir ki 🙂
Lahmacunayran ikikereanne_ kızım 1 ay kuvezd3 kaldı erken doğdu onun dışında hiç zorlanmadım çok şükür
Lahmacunayran 3goktgmom evet haklısınız 2 çocuğumda fa icinde ukteler kaldı baya bı rabbim 3 yu nasip ederse onda yapmak istedim
ikikereanne_ Lahmacunayran ne guzel masallah insallah bende zorlanmam . Bence siz 3. Yu de basarirsiniz :)
Sapsikanne Lahmacunayran ay ne güzel ya biz 2 yaşındaki oğluma bir buçuk saattir yalvarıyoruz giyin diye bu soğukta anadan doğma geziyor kafama huni takmama az kaldı
simseklivekalpli Lahmacunayran ben de 2de zorlanmamistim. 3te bir ufak zorlandım ne diyeyim 😂 büyüğün zaten bi düzeni yoktu uyku vs ama ortanca çok düzenli. Bebekle başta uyku saatleri falan sasiyordu sıkıntı oluyordu. Zamanla çözdük. Ben şu an memnunum hayatımdan şahsen ya. Hepsi ayrı ayrı iyi ki olmuş. Ama büyük çocuk 1.sinifa başlayacağı vakite denk gelirse sorun olur sizin için. Bu arada 4u bile düşünüp kendimi frenliyorum 😂😂😂😂😂😂
babybabyt Lahmacunayran iki çocuğunuzun içinde ukte kalan şeyleri 3. Cocuğunuza yapınca vicadenen rahat etmezsiniz
psikolojiksorunlu-ana Erkek evlat da kız evlat da tatmışsin Rabbim nasip etmiş ama kaşınıyorsun demekki sen bilirsin 😁😁
Derenmom Sen istiyorsan başkalarin düşüncesi umrunda olmasın canım yaş ilerledikçe bakacak takatin kalmıyor en iyisi orta yaşa gelmeden tamamlamak bence.. bu arada bende 3 çocuk istiyorum Allah izin verirse🤲🏻💓
Lahmacunayran Derenmom aynen öyle yaş ilerleyince zor oluyor bende oyuzd3n istiyorum şimdi yaşın bu arada 23
simseklivekalpli Lahmacunayran arkadaşımın ikinci çocuğu 9 aylıkken büyük 1.sinifa başladı. O bile zorlandı. Bence birinci sinifa başlayınca en azından yapın okuma yazma da çıkar aradan. Ben de iyi ki erken yapmışım diyorum 😬
Binnur_cam Lahmacunayran maddi açıyıda geçiyorum öyle bir enerjin öyle bir pskolojin varmı gerçekten onu söyle bize varsa seni ayakta alkışlarımmmmm . Tek çocuklu ben adadan ayrılıyorum sizlere kolay gelsin ✋️
simseklivekalpli psikolojiksorunlu-ana kaç yaşında? 1.5 2 yaş civarına gelince ulan bu ne hızlı büyüdü bebek sevmek lazım diyor insan 😂😂