gergo Eymonunannesi Dark (insanın aklıyla oynuyor mükkk) Berlin (soygun aşk gerilim) Wednesday(top 10 da dünuada 1. Değişik bi dizi ) You(psikopat aşık) Rebel moon Yaratılan(hoş değişik bi yapım olmş) Aklıma gelen begendiklerim bunlar. Ama darkı şiddetle öneririm. İyi seyirler
yazrr Eymonunannesi le case de papel Amerika versiyonunu izleyebilirsiniz güzel 5sezonluk bi dizi her bölümün sonrasını daha çok merak edeceksiniz ..
Friends Eymonunannesi bence Behzat ç izle. Netflix filan hikaye dersin. Dizi aşırı sarıyor baştan sona. Bazı sahneleri duygulu ama duygu olmadan tadı çıkmaz hiçbir şeyin. Şiddetle tavsiye ediyorum…..
seheryavuzz Eymonunannesi evet cook güzeldi gercektenn daha cok var izlediğim film dizi delisiyim bendee normal tv dizilerini pek izlemem sürekli netfilxdeyim şuandada yeni gelen bi film açtm baya gerilim gibi duruyor ismi margaux 🤣
Benkeyfimkahyasi90 Honki_Ponki o hala var mı bende onu 20 yaşımda falan izledim baya harika bide the vampire diaries ve the original de güzeldi
Honki_Ponki Benkeyfimkahyasi90 Evet yaa güzel bir film bende ikinci defa izliyorum yıllar önce izlemiştim ama tekrar izlemek hoşuma giddiyor macera ve fantastik dönem filmleri severim geceleri uyku tutmayınca izlemesi hoşum gidiyor 😁
tuuugc Eymonunannesi Gözcü Gözlerinin ardında Komşu Lucıfer Rıverdale Elite Anne wıth an Cennete hoşgeldiniz Valeria You Üçüzler Bunları da izleyebilirsiniz daha çok var ama hepsini yazmadım :)
mirbo Eymonunannesi kız yok kimse acı çekmesin üzülmesin en son isteyeceğim şey ben özlemin artar eşinin kıymetini daha çok anlarsın daha çok seversin diye izle dedim benim eşim yanımda olduğu halde bile filmi izleyince onu ne kadar çok sevdiğimi hatirlatti bana 😂🥰
Benkeyfimkahyasi90 Honki_Ponki aynen bende Die Vampire Diaries bide The Originals bunlarda o tarz izlemeni tavsiye ederim cnm