1anne1bebek___ Eymonunannesi dün böyle bir post açmıştım sana 2 film söyleyeceğim bunu okur okumaz aç izlemeye başla ağzın açık kalır ben neizledim dersin etkisinden çıkamazsın eski filmler ama çok etkileyici predestination içimdeki yangın
Ococila Lolik gerçekten mi ? Ben genelde böyle zeka işi dizileri çok severim karakterin zeki olması beni etkiler ama lupin bende akmadı yaa 3. Sezona elli kere başladım ama yok ilerlemiyor ama seveni de çok sizde hiç sıkılmadan izledim deyince acaba tekrar şans mı versem diye düşünüyorum 3. Sezon yayınlandığından beri 3. Bölüme zor geldim
Eymonunannesi seheryavuzz ayyy alice in borderland 2 kere izledim. O kadar çok seviyorum ki şuan tekrar canım çekti 😂😂 seninle film zevklerimiz aynı gibi hissediyorum. Senin söylediklerini mutlaka izliycem 😂
seheryavuzz Eymonunannesi evet cook güzeldi gercektenn daha cok var izlediğim film dizi delisiyim bendee normal tv dizilerini pek izlemem sürekli netfilxdeyim şuandada yeni gelen bi film açtm baya gerilim gibi duruyor ismi margaux 🤣
Eymonunannesi Sblatc aman aman kalsın 20.bölümden sonra tövbe ettim bakamıyorum dayanamıyorum 😂😂😂 kendimi parçalamaktan korkuyorum izlerken😂
mirbo Eymonunannesi kız yok kimse acı çekmesin üzülmesin en son isteyeceğim şey ben özlemin artar eşinin kıymetini daha çok anlarsın daha çok seversin diye izle dedim benim eşim yanımda olduğu halde bile filmi izleyince onu ne kadar çok sevdiğimi hatirlatti bana 😂🥰
gergo Eymonunannesi Dark (insanın aklıyla oynuyor mükkk) Berlin (soygun aşk gerilim) Wednesday(top 10 da dünuada 1. Değişik bi dizi ) You(psikopat aşık) Rebel moon Yaratılan(hoş değişik bi yapım olmş) Aklıma gelen begendiklerim bunlar. Ama darkı şiddetle öneririm. İyi seyirler
yazrr Eymonunannesi le case de papel Amerika versiyonunu izleyebilirsiniz güzel 5sezonluk bi dizi her bölümün sonrasını daha çok merak edeceksiniz ..
Friends Eymonunannesi bence Behzat ç izle. Netflix filan hikaye dersin. Dizi aşırı sarıyor baştan sona. Bazı sahneleri duygulu ama duygu olmadan tadı çıkmaz hiçbir şeyin. Şiddetle tavsiye ediyorum…..