Sedaa Günaydın kızlar bebişlerinizi ne zaman sünnet yaptırdınız ve hangi hastanelerde ne kadara yaptırdınız avrupa yakasında olursa daha iyi olur benim için
EmineA Sedaa ben 1 aylıkken yaptırdım canım 575 tl verdik, sünnet yapılırken uyudu sünnet bitip odadan çıktıktan 10 dk sonra yarım saat hiç durmadan ağladı o ağladı ben ağladım içim parçalandı doktor dedi sadece burada ağladığıyla kalıyormuş aileler öyle diyor dedi doktoru parçalayacaktım o derece üzüldüm ama inan sadece o yarım saatmiş ağlaması sonra bir sustu birdaha da ağlamadı ve pansuman yaparken sadece pipisine birşey sürüldüğünü hissedip panik oluyordu oda 2 gün sürdü ve 1 hafta içindede tamamen geçti hiç mızmızlanmadı ben kesinlikle tavsiye ederim hiç korkma sadece pansumanları aksatmadan düzenli yap yeter oğlum şuan 54 günlük
EmineA Sedaa nisa hastenesinde yaptırdım ilker akyol çok iyi bir doktor ve ilgili 625 tl idi ben doğumumuda o hastanede yaptığım için 50 tl bir indirim yaptılar ilker beyi tavsiye ederim ☺️👍🏽
Elfela Biz de allah nasip ederse cuma günü yaptırıcaz 22 günlük olmuş olucak.. türkiye gazetesi hastanesinde dr cem kara ya yaptırıcaz 1500 tl ücreti
GmzSnn Büyük oğLumu bin Lira idi 7 sene ewweL tabiki ankarada Lazer kesim kLips yöntemiyLe 5 ayLıkken yaptırdım bu oğLumda henüz 2 ayLık yurt dışına taşındığım için burdaki türk kLiniekLerde yaptırcam 4-5 ayLık oLsun diye bekLyrm 🤗🤗
Kartallveannesi 13 günlükken yaptırdık Ümraniye özel Ümran tıp merkezinde dr Mehmet beye 200 tl ye çok memnun kaldık hiç ağlamadı çok şükür 🙏
Yaren [bilinmeyen] bizimki söyledi bi kaç gün yapmayınca da afedersiniz içi beyaz beyaz oluyo ben de günlük bi kere yapıyorum
LeylaEren 2,5aylıkken yaptırdık 120liraya bi günde iyileşti çok şükür sadece o bölgeyi uyuşturdu doktor ağlamadı bile, sadece iki defa zeytinyağı sürün dedi, tümden uyutmak iyi değilmiş öyle demişti doktorumuz