EmineA Sedaa nisa hastenesinde yaptırdım ilker akyol çok iyi bir doktor ve ilgili 625 tl idi ben doğumumuda o hastanede yaptığım için 50 tl bir indirim yaptılar ilker beyi tavsiye ederim ☺️👍🏽
Elfela Biz de allah nasip ederse cuma günü yaptırıcaz 22 günlük olmuş olucak.. türkiye gazetesi hastanesinde dr cem kara ya yaptırıcaz 1500 tl ücreti
GmzSnn Büyük oğLumu bin Lira idi 7 sene ewweL tabiki ankarada Lazer kesim kLips yöntemiyLe 5 ayLıkken yaptırdım bu oğLumda henüz 2 ayLık yurt dışına taşındığım için burdaki türk kLiniekLerde yaptırcam 4-5 ayLık oLsun diye bekLyrm 🤗🤗
Kartallveannesi 13 günlükken yaptırdık Ümraniye özel Ümran tıp merkezinde dr Mehmet beye 200 tl ye çok memnun kaldık hiç ağlamadı çok şükür 🙏
Yaren [bilinmeyen] bizimki söyledi bi kaç gün yapmayınca da afedersiniz içi beyaz beyaz oluyo ben de günlük bi kere yapıyorum
LeylaEren 2,5aylıkken yaptırdık 120liraya bi günde iyileşti çok şükür sadece o bölgeyi uyuşturdu doktor ağlamadı bile, sadece iki defa zeytinyağı sürün dedi, tümden uyutmak iyi değilmiş öyle demişti doktorumuz