Ogulveannesi Hohomoromu eşim Koydu İsmini Bende çok Beğendim ♥️OĞUL♥️ Bende çok seviyorum ismini🥰amin 🙏🏿HepimizinKine inşallh 💓
masalbebek2018 Kızımin adi Masal simdi yeniden hamileyim buda kiz buna da Kumsal koyariz diye dusunuyoruz🙈
Gulfem_1605 Semakubraa kızımın ismi Amine Gülfem Amine cesaretli korkusuz Gülfem gül dudakli O yüzden gül dudaklim bal yanaklim diye seviyorum 🥰
Mylittleboy Semakubraa uras :sanslı , talihli anlamına geliyor ömrü boyunca sans hep yanında olsun insallah 🤲🏻💙
Ahanife Semakubraa Yağmur hifa kızımın ismi Yağmur su damlası Hifa sahabe hanımlarımızdan birinin ismi❤️
Bensum Semakubraa BENSU su gibi Aziz benlik demek. Çok fazla araştırdım isim analizi harf analizi hepsini yaptım😁son anda bu isme karar verdim
kivirciginannesi Scs4108 evet bizdede i harfi yerine ı harfi ile uzatarak diyorlar sııııııraç gibi. Gıcık oluyorum
Leylak83 Semakubraa Nil Tasia Nil : eşim ile ilk harflerimiz yani Nihat İle Leyla Tasia: farsça da dokuzuncu ama eşim dağ çiçeği olduğunu söylüyor. Annesinin adı vermek istedi. Kirmadim