Kiviefe Roniya çok güzel jızım olursa düşünebilirim adıyla yasasın iyi evlat olsun benimde iki oglum var ümitefe ve kıvanç kutay
Melekegemen Semakubraa Egemen Kutay 😊💙 Egemen, bağımsız olarak yönetimini sürdüren. Kutay, kutlu uğurlu ay. 🥰
Hohomoromu Semakubraa Deniz ve Göktürk Deniz adı üstünde anlamı 😊😊 Göktürk te direkt anlasılıyor ama detaya inersek Orta Asya’da Ötüken’de Göktürkler adıyla egemen bir ulus olarak yaşayan Türk soyu.😊
Hohomoromu 58vildan bence cok guzel bi isim ben metehan istiyordum eşim Göktürk Göktirk oldu metehan içimde kaldı 😊😊
Ogulveannesi Hohomoromu eşim Koydu İsmini Bende çok Beğendim ♥️OĞUL♥️ Bende çok seviyorum ismini🥰amin 🙏🏿HepimizinKine inşallh 💓
[silindi] Semakubraa Kuzey İrfan ☀️ Kuzey’in anlamı malum zaten ama benim için gökyüzünde ve pusulada Kuzey yol göstericidir. O niyetle koydum. İrfan ise gerçeği sezme ve anlama gücü demek.
Ardenayse ARDEN URAS oğluşumun adı Arden Allah’ın bolluk bereket tarlasının şehzadesi Uras şans, talih
Esra___ Semakubraa Ahmet Yaman oğlumun adı 😊 Ahmet övülmeye değer Allah’a şükreden demek Yaman da kurnaz becerikli işbilir cesur anlamlarına geliyor 😊
Esin_10 Fatma Feray benim kızımın adı Fatma:Çocuğunu sütten kesen kadın. 2. Hz. Muhammed'in ilk eşi Hz. Hatice'den doğan kızının adı.Feray:Aydınlık, parlak ay, canlılık