Ozge_AyazEfee Semakubraa AyazEfe 💙 aydınlık, ışık. Yiğit, cesur. En güzel anlamlarını seçtim, yazdım 😄
DeryaGiray kivirciginannesi bende siraç ismini çok beğeniyorum ama eşim istemedi Giray olsun dedi Giray oldu ismi 🥰
Hohomoromu 58vildan bence cok guzel bi isim ben metehan istiyordum eşim Göktürk Göktirk oldu metehan içimde kaldı 😊😊
Kiviefe Roniya çok güzel jızım olursa düşünebilirim adıyla yasasın iyi evlat olsun benimde iki oglum var ümitefe ve kıvanç kutay
Rimokka Semakubraa elif rima benim kızımın ismi elif arapçanın ilk harfi uzun ince kız çocuğu demek rima da dişi ceylan yavrusu demek
Nefes Gozdettt Yunanca Lena değil elena canım yani kelime olarak öyle ama onların kültüründe her ismin kısaltması var hep o şekilde hitap ediliyor elenalara lena diyorlar. Güzel isim ben çok beğeniyorum lena yi. Mesela benim kaynanamin adı kimlikte asimina (gümüş demek) ama kendi dahil herkes Mina diyor
Semakubraa Hepsi cook guzelller rabbmm ksuursuz yaratmıss ınsealah bızde anneliği becerip Ornek bı anne oluuruzzz onlarda ornek guzel ahlaklı bırer ewlad olurlar
Kiviefe Semakubraa ümit efe biri (efe=kabadayı) kıvanç kutay biri (kutay=kutlu ay ayın en güzel hali ve ipeksi kumaş)