alparslan1_ Feyzosumunannesi evet 25 e kadar da çoğu şeyi sığdırabilir insan hayatına. Sonra da evlilik çocuk derken guzel olur
buglem2020 Evet ya şuan biryere gidemiyoruz mesela çocukla biryere gidilmiyor cafeye gidiyoruz hastalıklar var ondan oralarada gidilmiyor kaynanaya ancak ee ordada sıkılıyor insanın canı hep evde oluyoruz onun için biraz özgürlüğümü özledim 🤣
fatmaerdem51 17 de evlendim 19 da anne oldum pişman miyim değilim ama isteğim okulu okutulub da meslek sahibi olamadım ona pişmanım işte 😔😔
Deletedmom_117 fatmaerdem51 okuyabilirsin Ben mesela ehlieyete bile yazıldım aldım Lisem bitti iki senelik üni tütü açıktan okudum ama istediğim Yere ulaşamadım açıktan tekrar devam edicem Nasipse Ha calişirmiyim şuan için ise girip çalışmam Bebem ufak Falan ama Altın bilenzing lazım kola
Deletedmom_117 alparslan1_ 😂Kasımın sonunda tanıştık Aralık 31 sevgili olduk Ocak 8 Tanışma 15 isteme 21 söz Şubat 3 nikah Mart 5 düğün 😂😂😂Asla düşünmüyordum asla Ama nasip olunca Senin düşüncen falan Geri planda kalıyormuş onuda gördüm hata annemgil evlen derlerdi Kavga ederdim ne evlenecem ilin haltini yiyecem en az 25 önü açık diye sndndn ama nasip kısmetmiş büyük konusammak lazimis😂
gergo alparslan1_ 30 da evlendim bence ideal . Çalıştım meslegimi elime aldım yedim içtim gezdim ndndn . Ekomomik özgürlük bambaşkaymış onu anladm kızım olunca
Esoz1110 alparslan1_ 23 yaşında evlendim ben ideal yaş olduğuna inanmıyorum bana göre insan kendini ne zaman hazır hissederse o zaman evlenmeli suan 26 yaşındayım ama daha olgun hissediyorum