toffeenut alparslan1_ 20 yaşımda aklım beş karış havadaydı benim ya 😅 değil ev çekip çevirmek yurttan çamaşır yıkamayı bile arayıp anneme soruyordum sürekli bunla bu atılır mı diye😅
buglem2020 alparslan1_ aynen ya çünkü tek kızım var ve hiç bir bilgim yok en azından 30 yaşımdayken biraz olgun olmuş ve o zaman daha iyi bakabilirdim diye düşünüyorum ama sağlık olsun şimdi bile bakıyorum kizceme 🥰
alparslan1_ Melis1706 o kadar ideali yaşamışsınız ki diyecek bişey bulamadım. Gerçekten her sey yerli yerinde olmuş.
mommyy1210 22 yaşıma girdiğim gün gelin oldum keşke 1-2 yıl daha bekleseymişim ama eşimden çok memnunum rabbime şükürler olsun☺️
alparslan1_ bakkalemzigi bana herkes diyor ki 30a kadar kaç cocuk sığdırırsan onunla yetin. Yoksa kafa kaldırmiyor😃
alparslan1_ yokolmaz üniversite hayatı, çalışma hayatı, biraz kendi hayatını yaşamak derken 25 oluyor ideali de evet 25 bence de
Babybloom alparslan1_ o risk var tabi ama bir ayda tanışıp evlenenlerin riski kadar değil😁 özgürlük konusunda da haklısın bazı kadınlar sevgiliyken bile köle psikolojisine giriyor😂
nzl09 alparslan1_ vallahi bence bi Kadın 25 dedi mi evlenmeli çünkü kasımlar erken olgunlaşıyor erkekler de daha geç olgunlaşır
alparslan1_ Feyzosumunannesi evet 25 e kadar da çoğu şeyi sığdırabilir insan hayatına. Sonra da evlilik çocuk derken guzel olur