erkanefe Bosch çamaşır makinesi aldık. İlk kullanımdan itibaren çok kötü bi ses çıkıyor kazan çarpma sesi. Ne bayi ne servis arkasında durmuyor ses normal diyor. Tüketici hakem heyetine başvurduk daha 2 aylık makine çok pişmanız.
Endoplasmic_reticulum_ Goksu_123 Electrolux’un kurutma makinesini kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Çamaşır makinem 12 yıllık olur da bozulursa mutlaka Electrolux’un çamaşır makinesini alacağım. Kesinlikle öneririm.
Goksu_123 Endoplasmic_reticulum_ hala kararsızım peki bi sıkıntı çıktığında parça tedariği falan nasıl oluyor sıkıntı çıkıyor mu
Goksu_123 aybikreis diğer beyaz eşyalar nasıl acaba buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi falan bilginiz var mı
Brkrk Goksu_123 babamlar 9 yıldır aynı buzdolabını ve çamaşır makinesini kullanıyorlar hiç daha servis bile gelmedi ama bir yorumda da dendiği gibi beyaz eşya biraz şans işi
aybikreis Goksu_123 Bilmiyorum. Çamaşır makinem bozulacagım diye sinyal veriyor. Yenisini alırsam elekrolux düşünüyorum. Kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için
Semaaa39 Goksu_123 eşyalarım siemens cok severek almıştık. Yine olsa yine siemens alırım aşırı memnunum :) kurutma makinem electrolux. Ve evet electroluxte cok iyi bi marka. Sonrası zaten miele falan. Ya sirmens ya bosch ya electroluxten şaşmayın