Goksu_123 Merhaba hanımlar beyaz eşya alıcaz ben Bosch alma taraftarıyım ama eşim Electrolux de iyi diyor fiyat olarak da daha uygun kullanan var mı ne diyorsunuz
Brkrk Goksu_123 diğerlerini kullanmadım bilmiyorum ama ben vestel tercih ettim çünkü bozulduğunda yedek parça ve servis ücretleri daha makul. Şükür bir problem de yaşamadım hiç babamlar da yıllardır herşey vestel kullanır memnunlar
erkanefe Bosch çamaşır makinesi aldık. İlk kullanımdan itibaren çok kötü bi ses çıkıyor kazan çarpma sesi. Ne bayi ne servis arkasında durmuyor ses normal diyor. Tüketici hakem heyetine başvurduk daha 2 aylık makine çok pişmanız.
Endoplasmic_reticulum_ Goksu_123 Electrolux’un kurutma makinesini kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Çamaşır makinem 12 yıllık olur da bozulursa mutlaka Electrolux’un çamaşır makinesini alacağım. Kesinlikle öneririm.
Goksu_123 Endoplasmic_reticulum_ hala kararsızım peki bi sıkıntı çıktığında parça tedariği falan nasıl oluyor sıkıntı çıkıyor mu
Goksu_123 aybikreis diğer beyaz eşyalar nasıl acaba buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi falan bilginiz var mı
Brkrk Goksu_123 babamlar 9 yıldır aynı buzdolabını ve çamaşır makinesini kullanıyorlar hiç daha servis bile gelmedi ama bir yorumda da dendiği gibi beyaz eşya biraz şans işi
aybikreis Goksu_123 Bilmiyorum. Çamaşır makinem bozulacagım diye sinyal veriyor. Yenisini alırsam elekrolux düşünüyorum. Kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için
Semaaa39 Goksu_123 eşyalarım siemens cok severek almıştık. Yine olsa yine siemens alırım aşırı memnunum :) kurutma makinem electrolux. Ve evet electroluxte cok iyi bi marka. Sonrası zaten miele falan. Ya sirmens ya bosch ya electroluxten şaşmayın