-_-hUysUzvetatlikadin Alyaninannesi01 imkansız çünkü o bi çiçek değil iki farklı bitki o kırmızı şeyler başka bitkiye ait ondan topladım bağlanıyor en fazla kurutup hatıra saklayabilirsin YouTube’da kurutma yöntemleri oluyor
Alyaninannesi01 -_-hUysUzvetatlikadin ay çok güzel fikir verdiniz hemen bakayım bari . Teşekkürler 🙏🏻
-_-hUysUzvetatlikadin Alyaninannesi01 rica ederim detaylı bilmiyorum ama değişik kurutma yöntemleri var böyle bitkileri muhafaza etmek için
Momylion Alyaninannesi01 eşimde dün kokina aldı bende bu postu acacaktim 😅 netten biraz baktım güneş görmeyen yerde normal direk vazoya koyun haftada bir falan sulama yeterliymis ya da suyun içinde biraz bekletmek. Galiba böyle 😅
Alyaninannesi01 Momylion bende araştırdım da canım sadece dediğin gibi güneş görmesin oda ışığı diyor sanki saksıdada gördüm gibi şimdi vazoya koydum su koydum az içine bir arkadaş kurutuluyor yazmış bakıcam bende öyle muhafaza ederim .
Alyaninannesi01 Forumunsultaniasude hahaha onu duydum Kokina mı diyim yoksa sen mi ismini açıklamak istersin tavşanmemesi 😀😀😀
Forumunsultaniasude Alyaninannesi01 🤣🤣🤣aynen bende ilk defa duydum hatta ben bunu kuş yemi sanmışım 😁
Turna-9 Alyaninannesi01 o durduğu yerde kuruyacak üzerindeki kırmızı meyveler sonradan ekleniyor bitki de zaten canlı değil o öylece kuruyacak üzerindeki meyveler de zamanla kararacak
Alyaninannesi01 Turna-9 acı gerçekleri araştırma yapınca anladım 😀😀 kırk yılın başı aldım çiçeği hevesim kaçtı .