Alyaninannesi01 Kızlar eşim Kokina çiçeği aldı . Bakımı nasıl olur saksıya dikmek istiyorum olur mu . 6 yıl sonra gelen çiçekleri soldurmak istemiyorum 😀😀😀
Ambrossia Alyaninannesi01 kokina çiçekleri genelde kuru bir şekilde vazoya konur suya veya saksıya koyamanız bir fayda etmez çünkü kırmızı yerleri zaten kopuk bir şekilde kırmızı iple dalına bağlıyorlar ☺️
Dolores Alyaninannesi01 dikkatli bakarsanız kokinalar ip ile dallara sonradan bağlanmıştır. Yani ne yaparsanız yapın bir süre sonra çürüyecek.
seher_coban kirikkalp diğer kadınlar kokina çiçeği alırken" kocamın ne yemek" yaptın dediğini duyunca zıkkımın kokini dediğim görüntüler 🤣😶🌫️
Alyaninannesi01 Ambrossia aslında dalında gibiydi ama soldurmak istemedim teşekkür ederim cevabınız için
mobesebesir Alyaninannesi01 aşkım o üzerindeki kırmızılar sonradan ekliyorlar her halükarda da kuruyacaklar
Gzdnr17 Alyaninannesi01 ne saksıya dkmek mi 🫨 kokina çiçeği dediğimiz şey tane tane toplanıp kırmızı iple dikilip o hale geliyor yani saksı olayı mümkün değil 🙂 toplanırken yani o şekilde toplanmıyor İnternete kokina yapımı yazın görürsünüz
Alyaninannesi01 Gzdnr17 cahilliğime ver bilmiyorum ki ben çiçek de bakmıyorum 😀 eşim de kaç yıldan sonra alınca şaşırdım tabi ne yapacağımı 😀
Selimikomom Alyaninannesi01 geçen sene eşim almıştı banada, cam kavanoza koydum 1 sene öylece durdu tabi sapsarı oldu bozuldu ve temizlik yaparken sürekli çek yerine koy yaparken elime battı hep bende sinirden çöpe attım😅😅😅 öyle bir bakımı yok yani süs sadece
-_-hUysUzvetatlikadin Alyaninannesi01 imkansız çünkü o bi çiçek değil iki farklı bitki o kırmızı şeyler başka bitkiye ait ondan topladım bağlanıyor en fazla kurutup hatıra saklayabilirsin YouTube’da kurutma yöntemleri oluyor
Alyaninannesi01 -_-hUysUzvetatlikadin ay çok güzel fikir verdiniz hemen bakayım bari . Teşekkürler 🙏🏻