OncedenGurme ebebe doğumu nerde yaptınız? Ben de doğum doktorumdan çok memnundum. Medicana’da Işık beydi benimki. Şimdi özel muayenehaneye geçti
ebebe OncedenGurme evet öyle diyorlar. Erhan bey 1 1.5 yil oldu sanırım geleli.biz tesadüfen gece nöbetinde tanıştık kendisiyle kimyasal gebelik geçirmiştim. O kadar güzel anlattı ve rahatlattı ki beni tekrar hamile kalınca da onda devam ettim. Telefonlara bakar tatilde bile olsa. Büyük küçük sorun ayirtetmez çok ilgilidir yani ikinciye düşünürseniz gidebilirsiniz 😊
Kokina07 Aynenkanka bahçeşehir gölette “ adviye çakıl sağlık “ var mükemmel. Kızım 5aylık sürekli gideriz 1,5ayda bir çağırouor ve 1saat sürüyor muayene. Numarasınıda veriyor 7/24yazıyorum kendisine. İnstagramdsn bakabilirsiniz lotus klinikte dradviye
Aynenkanka Kokina07 Ebrarergun123 ilaç yaklaşımları nasıl kızlar peki burnu aksa ilaç yazar mı doğal yöntemlerle mi tedavi ederler
coffeewithgummastic Kokina07 Allah bağışlasın 🥰 keşke bizde daha önceden tanisaydik. Oğlumun küçüklüğünde hep saçma sapan yerlerde zaman kaybetmisiz.
Ebrarergun123 Aynenkanka beylikdüzü sanırım binici hastanesi Ahmet taşkın tek geçerm çok iyi bir doktor bir yıla yakın doktorumuzdu cok memnumduk biz