gizlikalsin nefes530_ cumhuriyet mahallesinde oturuyorum ben, siz? Kibar hanım hangi hastanede? Daha önce hiç duymadım ismini.
Liyaayse Aynenkanka konum tutmadı Bağdat caddesinde Esra dolar var aylarca doktor doktor gezdim bir tek o çare oldu çok şükür
OncedenGurme ebebe doğumu nerde yaptınız? Ben de doğum doktorumdan çok memnundum. Medicana’da Işık beydi benimki. Şimdi özel muayenehaneye geçti
ebebe OncedenGurme evet öyle diyorlar. Erhan bey 1 1.5 yil oldu sanırım geleli.biz tesadüfen gece nöbetinde tanıştık kendisiyle kimyasal gebelik geçirmiştim. O kadar güzel anlattı ve rahatlattı ki beni tekrar hamile kalınca da onda devam ettim. Telefonlara bakar tatilde bile olsa. Büyük küçük sorun ayirtetmez çok ilgilidir yani ikinciye düşünürseniz gidebilirsiniz 😊
Kokina07 Aynenkanka bahçeşehir gölette “ adviye çakıl sağlık “ var mükemmel. Kızım 5aylık sürekli gideriz 1,5ayda bir çağırouor ve 1saat sürüyor muayene. Numarasınıda veriyor 7/24yazıyorum kendisine. İnstagramdsn bakabilirsiniz lotus klinikte dradviye
Aynenkanka Kokina07 Ebrarergun123 ilaç yaklaşımları nasıl kızlar peki burnu aksa ilaç yazar mı doğal yöntemlerle mi tedavi ederler
coffeewithgummastic Kokina07 Allah bağışlasın 🥰 keşke bizde daha önceden tanisaydik. Oğlumun küçüklüğünde hep saçma sapan yerlerde zaman kaybetmisiz.