haydii Mrvsmt2502 bu tek taraflı tedavi olmaz surekli tekrarlanıyor ise Eşiniz üroloji bölümüne gidecek. Sizde kadın doğum özel bir sıvı var onu alın Vaginol
Zumra_Fatma Mrvsmt2502 ah bu erkekler bide kabullenmiyorlar senden geliyo diyorum bende bisey olsa belirti olur diyo domtoruma sordum erkeklerde belirti yokmus diyorum yook
Mrvsmt2502 Zumra_Fatma eşimde tedavi oldu maalesef bende yine tekrarlıyor. Eşime seninde tedavi olman lazım cinsel yolla bulaşıyormuş diyorum ne alaka ben senden başkasıyla birlikte olmadım ki diyor yinede tedavi oldu . Bu mantar bende mi ürüyor anlamıyorum nerden geliyor
Sirretnur Ben de öyleydim vajinal duşu bırak dedi doktor üstten yıka dedi sık çamaşır değişmeme rağmen dikkat etmeme rağmen oluyordu. Bazı bünye yaparmış probiyotik kullan dedi
ugrakyagiz Mrvsmt2502 Bursa’da yavuzselimde Suriyeli bir doktor var gerçekten çok iyi kadın aletsiz ne olduğunu biliyor ve çok kişi hamile kalamayan gidip ona göründü ilaçları bile çok güzel faydası var Bursa’da olsaydin git görün derdim
AngrBoda_ Mrvsmt2502 Yıllardır aynı problem bende de var.Geçiyor gibi oluyor tekrar başlıyor ilişkiden haz alamama durumu ve yanma oluyor.Verdikleri Travazol krem veya fitil ama yeniliyor geçmiyor.
Mrvsmt2502 AngrBoda_ kullanmadığım krem fitil kalmadı yine oluyor. Doğum kedisini çok kötü dikmişler o yapar mı bilmiyorum ondan ve mensturial kaptan şüpheleniyorum doktora danışacağım
Mrvsmt2502 Asym33 Begumyasar Elisaltintas Dhi Zumra_Fatma Suhedalm hayalperest2310 AngrBoda_ İnşallah kimseyi unutmamışımdır. Kızlar bugün aktardan yağız marka 10 ml i 50 TL olan bi nioli yağı aldım (pahalı ya da markaşı bi şey değil diye açıklamak istedim). Şu an o kadar rahatım ki pedin önüne arkasına 3 er ortasına 1 damla damlattım. Sevinçten göbek atabilirim o derece. Sadece bu mu etki etti bilmiyorum. İlk damlattığımda 2 3 dk da kaşıntı gitti yarım saat kadar sonrada yanma gitti .
tmtalya Peki aranızda vajinada uçuk çıkan oldu mu? Dün yazdım ama kimse cevap vermedi. Doğumda doğumhane den uçuk bulaşmış yüzüm de bile çıkmayan şey vajinada çıktı.
Ececiiim Mrvsmt2502 bi makalede okumuştum. Rafine şeker ve paketli ürünlerin çokca tüketilmesi vajinal mantara sebep oluyormuş. Buna dikkat ettiniz mi hiç?
Mrvsmt2502 Ececiiim daha önce etmemiştim ama çok aşırı şeker tüketen biriside değilim mesela dün akşam lokma tatlısı vardı sofrada sadece 1 tane yedim gündüzde şekerli bir şey yemedim. Ama bugün candida diyetine başladm şekerli her şey yasak meyve bile inşallah etki eder
Ececiiim Mrvsmt2502 evet şeker veya tatlı herneyse mantar üremesine zemin hazırladığı için problem yaratabilir. Çok geçmiş olsun umarım diyetiniz sonuç verir