Elisaltintas Mrvsmt2502 Belirtileri neler acaba ne gibi rahatsızlıklığınız oluyor bende de bir kaç haftadır kaşıntı deri dökülmesi sürekli akıntı böyle şikayetlerim var bende de mantar olabilir mi
Mrvsmt2502 Elisaltintas vajinal yanma ile başlıyor bende daha sonra kaşıntı hassasiyet oluyor ve yoğurt kesiği gibi beyaz pütürlü akıntı oluyo onlar mantar kaşımıyorum ama vajinamın içi kaşınıyor artık
Zumra_Fatma Elisaltintas mantar enfeksiyoni akintida da peynir kesigi gibi sey var ise kasinti yanma bunlar mantardir
Mrvsmt2502 Asym33 Begumyasar Elisaltintas Dhi Zumra_Fatma Suhedalm hayalperest2310 AngrBoda_ İnşallah kimseyi unutmamışımdır. Kızlar bugün aktardan yağız marka 10 ml i 50 TL olan bi nioli yağı aldım (pahalı ya da markaşı bi şey değil diye açıklamak istedim). Şu an o kadar rahatım ki pedin önüne arkasına 3 er ortasına 1 damla damlattım. Sevinçten göbek atabilirim o derece. Sadece bu mu etki etti bilmiyorum. İlk damlattığımda 2 3 dk da kaşıntı gitti yarım saat kadar sonrada yanma gitti .
sew Mrvsmt2502 geçmeyen vajinal enfeksiyonlar mantar lazer tadavisi diye araştır birde vajinal prp mi neydi tam hatırlamıyorum oda iyi geliyormuş . Zaten mantar bağırsak mide ve vajinal olmak üzere vücudumuzda üç yerde varmis. Bünyenin zayıflamasından dolayı mantar sayısı artıyormus bünyeyi güçlendirmeli şeker karbonhidrat kullanmamalisin. Ben hamileyken artık o kadar bilmiştim ki fitil falan kullanmayı bıraktım iyot ile vajinal duş yapıyordum o iyi geliyordu bana. Instagramda hasanhusnueren hoca var onun sayfasına bı göz at videolarini dinle bu illet mantar çok inatçıdır. Fitiller anlık etki ediyor. Ben bazı fitilleri kullanıyordum ertesi gün yine yoğun bir şekilde mantar oluyordu vajina ağzı. Allah yardım etsin çok zor çok
Mrvsmt2502 sew iyotla duşu nasıl yapıyordunuz yani içinide mi yıkıyordu,nuz iyot var evde. O hocayada bakıyorum hemen teşekkür ederim evet çok iller bir şey 😭
Elif_adnr @"Mrvsmt2502 bi çok sebebi olabilir canım lazerle yakılada biliyor ama bi bulaştı mı sıkıntı geçmesi zor oluyor
Mrvsmt2502 Begumyasar doktora yazdırayım çok teşekkür ederim. Kesin çözümü yok mu ki candida diyetine başladım bugün
sew Mrvsmt2502 sulandırıp makyaj pamuğu ile vajina ağzıni siliyorumdum ben hasan hoca vajinal duş diyor
Kizlarimbenimcanimmm Mrvsmt2502 anladım kasintiya allerstt kullanabilirsin eczane den parayla da alabiĺiyorsun
Dhi bende aynı dertleri çekiyorum yıllardır.. en son fitil,antibiyotik tedavisi falan gördüm geçti ama tekrarlıyor. ve ilişki sırasında inanılmaz canım acıyor. eziyete döndü hayatım tam bitti dedim gene başlıyor çözüm bulan vardır inşaallah
Mrvsmt2502 Dhi lateks alerjisi olabilir dedi aile hekimi kullandığın ped, çamaşır, sabun, prezervatif bile yapabilir dedi. Ben mensturial kap kullanıyorum şuan ondan şüpheleniyorum
Mrvsmt2502 Kizlarimbenimcanimmm emziriyorum kullanamıyorum maalesef ama alerset mantar ilajı değil alerji ilacı mantar kaşıntısına etki edeceğini sanmıyorum
Zumra_Fatma Mrvsmt2502 bana travazol hic fayda etmedi bu mantar enfeskiyonu esler de bulasiyor yalnoz bende de oluyor ara ara doktoeum bana travocort verdi o baya ise yariyor
Mrvsmt2502 Zumra_Fatma bugün başka ilaçlar verdi eşime de kullanması için ilaç verdi geçmezse travacort yazdırırırm canım teşekkür ederim 🥰
Kizlarimbenimcanimmm Mrvsmt2502 cildiye doktoru verdi bana sezeryan yerim kaşınıyor kizariklik ve koku oluyordu ilaçlar verirken bunuda verdi iyi geldi
Zumra_Fatma Mrvsmt2502 ah bu erkekler bide kabullenmiyorlar senden geliyo diyorum bende bisey olsa belirti olur diyo domtoruma sordum erkeklerde belirti yokmus diyorum yook
Gulsahhhgms Mrvsmt2502 sürekli su içip tuvaletini bekletmemen gerek canım bide diğer şeyleri kızlar yazmış zaten tekrarlamiyimde
Mrvsmt2502 Gulsahhhgms çok su içerim aslında günde 4 lt buluyordur. WC yide çok aşırı bekletmem ama çocukla pek fırsat bulunmuyor bundan sonra hemen gitmeyi deneyeceğim inşallah etki eder
Suhedalm Kokulu peçeteler kullanmayın. İç çamaşırlarınızda kesinlikle yumuşatıcı kullanmayın yumuşatıcıyı hayatınızdan çıkartın hatta. İç çamaşırlarınızı giyinmeden önce ütüleyin. Kimyasal içerikli hoş kokulu yıkama jelleri yerine doğal içerikli intim jeller kullanın. Bunu çeken bilir gerçekten uzun vadede insanı mahvediyor :(( bir de ben artık ilaç değil de bitkisel çözüm yolları aramaya başladım
Mrvsmt2502 Suhedalm merhaba geç gördüm kusura bakmayın. Yumuşatıcısız yıkamayı deneyeceğim . Maalesef benimkini intim yıkama jeili daha diçok arttırıyor onu denedim . Nioli yağına başladım bugün şuan çok rahatım inşallah ondandır çözümü bu kadar basittir