HappyQueen Usnac1995 bence havuz, sauna, kese, köpük en sonda masaj yapılır. Çünkü keseden önce köpük yapılırsa deri tam soyulmuyor bende hamama gittiğimde öğrendim. Keseden önce köpük yapmıştım oradaki çalışan önce kese sonra köpük yapılır demişti
Usnac1995 HappyQueen kese köpük işini çalışan bilir zaten sanırım. Hiç bilgim yok ilk kez gidicem bakalım nasıl geçecek çok teşekkür ederim 😍
Usnac1995 Tubasahra bende sokmam ozaman o da sevinir diye düşünmüştüm 😢 peki odalarda ki akan sular normal sudur dimi. Hiç değilse küveti doldururm
Usnac1995 Tubasahra Peki termal havuz olan yerde bebeği uyutsam biz suya girsek öyle olur mu. Hani zraraı
Guzelanne19 Usnac1995 çok teşekkür ederiz inşallah güzel geçer biz günübirlik gidip geleceğiz yaza büyük planlarım var bana göre büyük tabiki 1 haftacik 3.5 yaşında prensesim
Guzelanne19 Usnac1995 benimki hamam ama normal havuzda var oyuzden küçük çocuklara termal giremez canim çok çok sıcak zararli
BuzluLatte Usnac1995 yaklaşık 1 ay önce gittim siralamam su şekildeydi.once biraz havuza girdim. Sonra sauna, sonra kese köpük, hamam en son masaj yaptırmıştım. Mükemmeldi 😍
BuzluLatte Usnac1995 havuza bikini ile girmiştim onlara da aynı şekilde girebilecegin söylendi öyle yaptım sadece masajda altıma mini şort giydim bide sırt masajı esnasında bikininin üstünü çıkarmıştım. Çok iyi geliyor 😍 yenileniyorsunuz
Usnac1995 BuzluLatte en güzeli sadece bikini altıyla kalmak o zaman 😂 hamama gitmiştim ama Spa deneyimi olmadı yani masaj yaptırmamıştım, merak ediyorum. 😍
BuzluLatte Usnac1995 o masajı bir yaptır eğer yapanda güzel yaparsa müptelası olursun 😍 bu arada sıcak taş masajları da çok iyi oluyor onu da deneyimlerin bı ara
Usnac1995 BuzluLatte şimdi termal otele gidicez. Gitmişken deneyelim dedim. Bu zamana kadar hep istedim ama çekindim şimdi nasıl giyilir, gitmeden duş almam lazım mı orda, masaj bitince bornoz falan verirler mi. Nasıl davranacağımı bilsem şimdiye gitmiştim 😂❤️ memnun kalırsam ara sıra gidip deneyimlicem masajları zaten. Şimdilik medikal masaj aldım
BuzluLatte Usnac1995 yardımcı olurlar zaten canım. Umarım memnun kalırsın. Termal otel nereye gidiyorsunuz ?
Yarim_Kilo_Kiyma Usnac1995 Masaj en son olur. Yağ ile masaj olur sonradan hafif bir sauna yaparsın. En sevdiğim etkinliktir bu işler. Havuz, Hamam, kese-köpük ve masaj