Usnac1995 Guzelanne19 mükemmel bir plan. kızınız kaç yaşında. Bizde otele gidicez eşimle ayrı ayrı hamam yapcaz. Sonra 15 aylık oğlumla termal havuza giricez. Onlarla eğlenebilmek çok güzel. Gününüz çok güzel geçer inşallah ❤️
Tubasahra Usnac1995 bildigim kadarıyla termal havuza belli bi yaş altı cocuklar giremiyor.Biz de gitmiştik 5 yaş kızım olmaz demişlerdi
Guzelanne19 Usnac1995 çok teşekkür ederiz inşallah güzel geçer biz günübirlik gidip geleceğiz yaza büyük planlarım var bana göre büyük tabiki 1 haftacik 3.5 yaşında prensesim
Guzelanne19 Usnac1995 benimki hamam ama normal havuzda var oyuzden küçük çocuklara termal giremez canim çok çok sıcak zararli
deryayagmur Usnac1995 anladım canım kese köpük yaptır sonra yıkan sıralayayım baştan☺ havuz, sauna, kese köpük, hamam(yıkan) en son masaj😘 relaks olur gevşersiniz mis gibi olursun
deryayagmur Usnac1995 yani kese atacaklar ya ölü deri felan çıkıyor o yüzden tekrar yıkanmak isteyebilirsin. Mesajdan sonra yağlı kalmak istemezsen tekrar hamam yapabilirsin. Ama genelde aromatik yağlar kullanılır bırak kalsın bedeninde yumuşacık olsun beslensin😘
Usnac1995 Tubasahra aaa cidden mi. Yorumlarda okudum 14 aylık bebekle çok eğlendik falan demişler. Oğlum suyu görürse kıyamet kopar, yazında zararlı diye hiç havuza sokmamıştım, burda bir kerelik girsin diye düşünüyordum 😂
Tubasahra Usnac1995 Termal suda ağır metaller oluyormuş yani yutulmaması gerekiyor.O yüzden yasakmış.Normal havuzda vardir belki biz Ankara termale gitmistik orada bi ablanin kizı vardı 10 11 yaşların da onu bile cikarmıslardı havuzdan.
Tubimomiki Usnac1995 hamamda sizin yerinizde olsam ortak havuza sokmam odanızda jakuzi gibi olursa ona şokun ortak havuzlar mikrop olur hep heleki böyle salgın hastalıklar varken
Usnac1995 Tubasahra bende sokmam ozaman o da sevinir diye düşünmüştüm 😢 peki odalarda ki akan sular normal sudur dimi. Hiç değilse küveti doldururm
Usnac1995 Tubasahra Peki termal havuz olan yerde bebeği uyutsam biz suya girsek öyle olur mu. Hani zraraı
HappyQueen Usnac1995 bence havuz, sauna, kese, köpük en sonda masaj yapılır. Çünkü keseden önce köpük yapılırsa deri tam soyulmuyor bende hamama gittiğimde öğrendim. Keseden önce köpük yapmıştım oradaki çalışan önce kese sonra köpük yapılır demişti
Usnac1995 HappyQueen kese köpük işini çalışan bilir zaten sanırım. Hiç bilgim yok ilk kez gidicem bakalım nasıl geçecek çok teşekkür ederim 😍
BuzluLatte Usnac1995 yaklaşık 1 ay önce gittim siralamam su şekildeydi.once biraz havuza girdim. Sonra sauna, sonra kese köpük, hamam en son masaj yaptırmıştım. Mükemmeldi 😍
BuzluLatte Usnac1995 havuza bikini ile girmiştim onlara da aynı şekilde girebilecegin söylendi öyle yaptım sadece masajda altıma mini şort giydim bide sırt masajı esnasında bikininin üstünü çıkarmıştım. Çok iyi geliyor 😍 yenileniyorsunuz
Usnac1995 BuzluLatte en güzeli sadece bikini altıyla kalmak o zaman 😂 hamama gitmiştim ama Spa deneyimi olmadı yani masaj yaptırmamıştım, merak ediyorum. 😍