Dilekkkk19 18 aylik bebegime alerji icin vermisti doktor kullanmadim bugün gözü ve burnu öyle akıyorki killanacagim sersemlik ve uyku yapabilir diyo bebegine kullanan varmi
Eailesi4 Dilekkkk19 bize de verdi akşam uyutmadan ince dedi uyku saatinden önce icirin uyku yapıyormuş
maysa-19 Dilekkkk19 sersemlik yapar bu yüzden hep gece verin derler.bide allerset zaten alerjik geniz akıntısı için.bence o yapmamıştır bunu bebeğin durumu bı tık ilerlemistir
Cihangiriinannesii Dilekkkk19 Doktor verdiyse tabiki kullanın demek ki alerji değeri yüksek. Bizde 1.5 yaşından beri kullanıyoruz sersemlik vs yapmadı bizde
Dilekkkk19 fatma_6141 antibiyotikte verdi doktor arada 2 saat olsun dedi bugün çoktu burun göz akintisi belki rahatlar diye simdi verdim yarin aksam veririm
fatma_6141 Dilekkkk19 3 günden sonra görürsünüz faydasınu merak etmeyin bide burnu acık tutun sürekli genize akmasın
Deletedmom_104 Dilekkkk19 Kızım küçükken besin alerjisi için kullandım canım. Sakıncası olmadı hiç çok şükür. İlk tadım zamanı bal kabagına aletjisi olmstı. 1 hafta aralıksız kullandık dr uyku yaptg için gece ver dedi . Tuhaf bi durumla karsılasmadık hiç
569767 Dilekkkk19 bende oglumda kullandım bi yan etkisi vs olmadı.hatta uyku yapar dıolar benom ogluma o da etkı etmedı uykusuz,😄
Cihangiriinannesii Ecem__ düzenli olarak kullanmıyoruz alerjisi çok arttığı zaman 5 6 gün kullanıyoruz onun dışında günlük olarak çiğneme tableti kullanıyoruz alerji için
circus Dilekkkk19 öksürük nedeniyle kullanmıştık iyi geldi uyku da yapıyor bu yüzden yatmadan önce veriyordum
Ecem__ circus ne kadar sure kullandiniz bizim doktor 3 hafta dedi biraktik zaten uyku problemimiz yok cok sukur gunduz sadece yavas oluyor hareketleri