Dilekkkk19 fatma_6141 antibiyotikte verdi doktor arada 2 saat olsun dedi bugün çoktu burun göz akintisi belki rahatlar diye simdi verdim yarin aksam veririm
fatma_6141 Dilekkkk19 3 günden sonra görürsünüz faydasınu merak etmeyin bide burnu acık tutun sürekli genize akmasın
Eailesi4 Dilekkkk19 bize de verdi akşam uyutmadan ince dedi uyku saatinden önce icirin uyku yapıyormuş
maysa-19 Dilekkkk19 sersemlik yapar bu yüzden hep gece verin derler.bide allerset zaten alerjik geniz akıntısı için.bence o yapmamıştır bunu bebeğin durumu bı tık ilerlemistir
Cihangiriinannesii Dilekkkk19 Doktor verdiyse tabiki kullanın demek ki alerji değeri yüksek. Bizde 1.5 yaşından beri kullanıyoruz sersemlik vs yapmadı bizde
Deletedmom_104 Dilekkkk19 Kızım küçükken besin alerjisi için kullandım canım. Sakıncası olmadı hiç çok şükür. İlk tadım zamanı bal kabagına aletjisi olmstı. 1 hafta aralıksız kullandık dr uyku yaptg için gece ver dedi . Tuhaf bi durumla karsılasmadık hiç
569767 Dilekkkk19 bende oglumda kullandım bi yan etkisi vs olmadı.hatta uyku yapar dıolar benom ogluma o da etkı etmedı uykusuz,😄
Cihangiriinannesii Ecem__ düzenli olarak kullanmıyoruz alerjisi çok arttığı zaman 5 6 gün kullanıyoruz onun dışında günlük olarak çiğneme tableti kullanıyoruz alerji için
circus Dilekkkk19 öksürük nedeniyle kullanmıştık iyi geldi uyku da yapıyor bu yüzden yatmadan önce veriyordum
Ecem__ circus ne kadar sure kullandiniz bizim doktor 3 hafta dedi biraktik zaten uyku problemimiz yok cok sukur gunduz sadece yavas oluyor hareketleri