gvnsmy zumraefnanhazr çocuk doktoruna nereye götürüyorsunuz ya kusura bakmayın sudan çıkmış balık gibiyim şuan Burası hakkında tek birşey bile bilmiyorum
zumraefnanhazr gvnsmy Diölet hastanesinde Mert bey var çok iyi ben çok beğeniyorum hiç önemli değil istediğinizi sorabilirsiniz beebğiniz ne kadarlık
zumraefnanhazr gvnsmy Orası pekte iyi değil devlet ordan iyi diyor herkes. Ama zaten bi devlet bi özel var sanırım burda zater
aynenncnmmm zumraefnanhazr evet büyük şehirden gelenler çok aşırı zorlanıyor ama bende büyük şehirde asla yapamam mesela 😂 1 hafta tatile gitsem bunalırım şehrin kalabalığından sesinden. Tamamen alışmakla alakalı yani 😂
Oglumvebennnn gvnsmy Mersin’den gelin geldim buraya evet küçük sıkıcı gibi gelebilir ama ben seviyorum inanain oraya gidince bunaliyorum yaş ilerledikce insanlar sessiz sakin küçük şehirleri tercih ediyor sanırım bana göre güzel alıştım artık ,🥴
Oglumvebennnn gvnsmy inanın aile ile aman aman iç içe değilim kafama göre komşularım var onlar yeterli geliyor ha ama benimde ilk geldiğimde kimsem yokdu eşim ve ailesi dışında